בית הספר הבינלאומי

חקלאות, ביטחון מזון וניידות בערים הגדולות: סדנתבינה מלאכותית בשיתוף עם Euromed University of Fes

במאי 2022 נחתם הסכם שיתוף פעולה בין שנקר לבין Euromed University of Fes במרוקו, אוניברסיטה למדעים אשר נשיא הכבוד שלה הוא המלך מוחמד השישי.

שיתוף הפעולה בין שני המוסדות הבשיל לכדי סדנה בנושא בינה מלאכותית בהתייחס לחקלאות, ביטחון מזון וניידות בערים הגדולות.

הסדנה נערכה בינואר 2023 על ידי סגן נשיא שנקר, פרופסור שמואל קניג ובית הספר הבינלאומי. השתתפו בה חוקרים ומדענים מ-Euromed, בהובלת נשיא האוניברסיטה, פרופ' מוסטפה בוסמינה, חוקרים ומדענים משנקר, בהובלת נשיא שנקר, פרופסור שיזף רפאלי ובעלי תפקידים במשרד התחבורה, חברת טכנולוגיות לשימור הסביבה, עיריית תל אביב, נתיבי איילון, אליה הנדסה, Via Israel ו-MOOVIT.

הסדנה נערכה בחסות המשרד לפיתוח הנגב והגליל ולשיתוף פעולה אזורי.

צילום: אריאל מדינה