בית הספר הבינלאומי

סטודנטים לאיור מהמחלקה לתקשורת חזותית בהובלת פרופ' ירמי פינקוס הציגו בפסטיבל בולוניה לספרות ילדים

בית הספר הבינלאומי תמך בהשתתפות סטודנטים לאיור משנים ג' ו-ד' מהמחלקה לתקשורת חזותית, בהובלת פרופ' ירמי פינקוס, בתערוכת סטודנטים בינלאומית במסגרת פסטיבל בולוניה לספרות ילדים.

פסטיבל בולוניה לספרות ילדים הוא הפסטיבל החשוב ביותר בתחומו, אשר בו נפגשים יוצרים ומו"לים מלב התעשייה, האקדמיה, גדולי המאיירים, מעצבים ותיאורטיקנים בתחום. הוא התקיים השנה במרץ 2023.

הפסטיבל כולל פורום בינלאומי של שישה מוסדות אקדמיים מובילים לאיור והחל מ 2023, משתתפת שנקר כחברה קבועה בפורום המכובד הזה. כל הסטודנטים המשתתפים השנה זכו להזדמנות חשובה לחשיפה אמנותית ומקצועית. הם נדרשו להציג איור לנושא אחד שנקבע על ידי האקדמיה לאמנות יפה בבולוניה.

לפסטיבל קדמה סדנת הכנה אינטנסיבית בהנחיית פרופ' ירמי פינקוס, מירה פרידמן ובתיה קולטון – סגל בכיר במחלקה לתקשורת חזותית.