612 בוגרות ובוגרי מחזור תש"פ חגגו בטקס חלוקת התארים של שנקר

612 בוגרות ובוגרי מחזור תש"פ חגגו בטקס חלוקת התארים של שנקר

לצפייה בגלריית התמונות המלאה מתוך הטקס – לחצו כאן!

כ-612 בוגרות ובוגרי מחזור 2020, מפקולטות העיצוב וההנדסה, התאספו השבוע לטקס חלוקת התעודות החגיגי, שנערך בגג בניין פרניק של שנקר – ולראשונה שודר בשידור ישיר בפייסבוק שנקר! הטקס נערך במעמד נשיא המכללה פרופ' שיזף רפאלי, דיקני הפקולטות וראשי המחלקות.

השנה, בשל מגבלות הקורונה, הטקס חולק לארבעה אירועים. הטקס הראשון לבוגרי.ות בית הספר להנדסת תעשייה וניהול; הטקס השני לבוגרי.ות המחלקות הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, תקשורת חזותית, הנדסת חומרים פולימרים ומוסמכים, בית הספר להנדסת תעשייה וניהול מוסמכים; הטקס השלישי לבוגרי.ות המחלקות עיצוב פנים מבנה וסביבה, בית הספר לאומנות רב-תחומית, הנדסת תוכנה, עיצוב מוסמכים וכיתת מהנסים והטקס הרביעי לבוגרי.ות המחלקות הנדסה כימית, עיצוב אופנה, עיצוב טקסטיל, עיצוב תכשיטים ועיצוב תעשייתי.

"מרגש לסיים תקופה כל כך אינטנסיבית. אולי מרגש עוד יותר לצאת מאפלת הסגרים, לפגוש אנשים ולקוות שמתחילה חזרה לשגרה", אמר פרופ' רפאלי בפתח דבריו. "תודה לבני המשפחה, ההורים ובני הזוג על אורך הרוח והתמיכה במסע הארוך הזה של כולנו, שאת סיומו אנחנו מציינים היום. תודה לחברי הסגל שתמכו והנחו, הדריכו, ליוו, לימדו ונתנו דוגמה. תודה למתאמות של המחלקות ולסגל התומך של שנקר, בדקנאט הסטודנטים והלה – המרכז לקידום הסטודנט, צוות המחשוב, ציוד, מעבדות, נקיון, שמירה, ספריה, ארכיונים, בטחון ועוד. רק אתם יודעים עד כמה אלה היו חשובים בתהליכי הלימודים וההתפתחות האישית."

פרופ' שיזף רפאלי

פרופ' שיזף רפאלי (צילום: אחיקם בן יוסף)

בהמשך עלו לבמה דיקני הפקולטה להנדסה והפקולטה לעיצוב. דיקן הפקולטה להנדסה, פרופ' יורם הלוי, אמנם הגיע למכללה רק לפני מספר חודשים, אך ציין את התרגשותו ממעמד הטקס ובירך את הבוגרות והבוגרים של הפקולטה להנדסה. "בהנדסה כמו בהנדסה, עובדות ומספרים תחילה", אמר בתחילת נאומו. "לפקולטה 299 בוגרים, 181 מהם הן נשים, כלומר 60%, ובאחוזים שכאלה אולי הגענו כבר למטרה האולטימטיבית שהיא שאין כבר צורך לעסוק בכך כלל. אבל אומר כבר כאן: כל מי שעמדה בהצלחה במסלול הקשה של הלימודים בפקולטה היא בהגדרה מצטיינת ושייכת לקבוצה נבחרת ואני רוצה שזו התחושה שתקחו אתכם להמשך הדרך. אתם רשאים למחוא כפיים לעצמכם, הרווחתם את זה ביושר."

יורם הלוי, יעל מוריה, שיזף רפאלי

מימין לשמאל: פרופ' יורם הלוי – דיקן הפקולטה להנדסה, פרופ' יעל מוריה – דיקנית הפקולטה לעיצוב, פרופ' שיזף רפאלי – נשיא שנקר (צילום: אחיקם בן יוסף)

דיקנית הפקולטה לעיצוב, פרופ' יעל מוריה, ברכה את הבוגרות והבוגרים להמשך דרכם ואמרה "אין חדש תחת השמש, אבל יש הרבה מה לחדש בעולמנו, ובעיקר, להיטיב, לרפא, לשנות. מאחלת לכם שתדעו לשאול למה, בכנות גדולה ולמצוא תשובות לאיך. מאחלת לכם שהתשוקה להתפתח לא תרפה מכם. אתם, מעצבי התודעה של ההווה והעתיד, סוכנים פעילים בחברה, מחוללי שינוי, מנהיגים. בהצלחה!"

רשימת מצטיינים: גבריאלי אלמוג, פורמן טל, שפירו לירן (בית הספר לאמנות רב-תחומית) / רוזנטל מאיה, קנטור עמרי, שרף גילי, לוי דור, רוט רף נעה, שלוש כפיר ניר, גינזברג אופיר, ינוביץ ניר, יערי איתי, אשכנזי דניאל, כרמי יאיר, גלנסקי מאי (בית הספר להנדסת תעשייה וניהול) / מאיר צבי, בן שימול לי (הנדסה כימית) / ארבל בר, אסולין עידן, עזרן עידן (הנדסת תוכנה) / דן יואב, בלבול טל (הנדסת חומרים פולימרים: תואר שני) / ארדיטי רוני (בית הספר להנדסת תעשייה וניהול: תואר שני) / דוד אלייה, יזרעאל גלעד, מולינה בן, פרחומנקו אוליאנה, רוס גיא, רמתי נועם, אזולאי תומר (תקשורת חזותית) / שפירא עמרי (הנדסת חשמל ואלקטרוניקה) / בר לבב מאי, דגני תמר (עיצוב טקסטיל) / מגנוס יונתן, איזנברג תמר (עיצוב תעשייתי) / ולורט קרן, שמיר גלסורקאר אליאנה שרה, פקס סופיה (עיצוב פנים, מבנה וסביבה) / אייזנשטיין תמרה, בכר פה (עיצוב תכשיטים) / סטולבוב תומר, לוי נועם, אבן ארי תומר, צור נטלי (עיצוב אופנה) / יאראק נתנאל, זוהר לביא, גואטה אתי (הנדסת חומרים פולימרים) / אסף עופר, ביתן מיה, סלונים מיכל (תואר שני בעיצוב – כיתת מהנדסים) / פרנקו קובי, פחימה רוני (תואר שני בעיצוב).

צילום בראש העמוד: אחיקם בן יוסף