תורמים מארה"ב בביקור היכרות מיוחד

עדכונים

תורמים מארה"ב בביקור היכרות מיוחד

אירוח משלחת תורמים מארצות הברית, שהגיעו לביקור וסיור מעשיר בשנקר. הביקור התקיים בתיווכה של גב' אליס גוטסמן, חברה בחבר הנאמנים.

הסיור בהובלתה של אורית אפרתי – יו״ר חבר הנאמנים של שנקר, אשר קיבלה את פני האורחים והציגה בפניהם את העשייה הרחבה בקמפוסים של שנקר.

הסיור נפתח בגלריית רוזן, המרכז לחקר העיצוב שם מתקיימת תערוכת „כיסא בריבוע“, התערוכה מציגה שיתוף פעולה יצירתי בין המחלקה לעיצוב תעשייתי והמחלקה לעיצוב תכשיטים.

משם, המשיכה הקבוצה אל הקמפוס, למפגשים עם אנשי סגל וסטודנטים:

מרכז פרמטר | הקתדרה ע"ש גיא פרס – סקירה מאופיר ליברמן מנהל המרכז, הרצאה על פעילות המרכז והמחקר הייחודי שמתקיים בתחום הבינה המלאכותית.

המחלקה לעיצוב תכשיטים ע"ש אליס גוטסמן – מפגש עם יעל אוליאל, ראשת המחלקה ועם אורי סאמט, מרצה בכיר במחלקה.

המחלקה לעיצוב טקסטיל – מפגש עם מיקי קידר, ראש המחלקה.

הביקור הסתיים במחלקה לעיצוב אופנה – במפגש עם אילן בז'ה, ראש המחלקה ועם ענבל חפר, בוגרת המחלקה שזכתה השנה בשני פרסים בתחרות האופנה הבינלאומית Mittelmoda. למפגש הסיום הצטרפו גם פרופ' שיזף רפאלי, נשיא שנקר ויוני אבן טוב, מנכ"ל שנקר ובירכו את האורחים.


האורחים התרשמו מהאווירה היצירתית בשנקר, מהסטודנטים ומהסגל האקדמי שמובילים עשייה, יזמות ומחקר בשנקר.

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר