בית הספר להנדסת תעשייה וניהול

איך מתקבלים לבית-הספר להנדסת תעשייה וניהול?

קבלה על סמך תעודת בגרות בממוצע 90 ומעלה (כולל בונוסים), ללא פסיכומטרי.

יתקבלו מועמדים בעלי בגרות ב-4 יח"ל במתמטיקה בציון 85 לפחות, או 5 יח"ל במתמטיקה בציון 75 לפחות.

או

בגרות: ממוצע 85 ומעלה, כולל בונוסים (עבור לימודים ברמה של 4 ו-5 יחידות לימוד מתמטיקה, פיזיקה, אנגלית, כימיה ומדעי המחשב) וציון פסיכומטרי 620 ומעלה (ציון בחלק הכמותי לפחות 110).

או

הנדסאי בממוצע של 90 ומעלה בבחינות החיצוניות ובפרויקט הגמר.

קורסי מבוא: המתקבלים ללימודים בבית הספר להנדסת תעשייה וניהול נדרשים להשתתף בקורס קיץ במתמטיקה ופיזיקה ולהשיג ציון עובר.

רמת עברית: מועמדים ללימודי תואר ראשון נדרשים להוכיח רמת שליטה בשפה העברית. פטורים מהוכחת שליטה בשפה העברית, מועמדים העונים על אחד או יותר מהסעיפים שלהלן:

• מועמדים בעלי תעודת בגרות ישראלית, בה שפת שאלון הבחינה ושפת המענה הייתה עברית.
  • מועמדים שנבחנו בבחינה הפסיכומטרית בשפה העברית והשיגו ציון כללי של 450 נקודות לפחות.

בוגרי מוסדות אשר הוסמכו ע"י המועצה להשכלה גבוהה בישראל להעניק תארים אקדמיים וששפת ההוראה בהם עברית (לא כולל שלוחות מחו"ל).

הסיווג הראשוני לרמת עברית יעשה ע"י בחינת ידע בעברית (יע"ל/יעלנט) שנערכת על ידי המרכז הארצי לבחינות והערכה. למועדי בחינת יע"ל/יעלנט, מחירים ומידע נוסף על הבחינה – לחצ/י כאן

מדרג הציונים בבחינת יע"ל וקבלה למכללה:

• סף הקבלה הנדרש ממועמדים הוא ציון 90 בבחינת יע"ל/יעלנט
  • ציון 90-119 בבחינת יע"ל/יעלנט -הסטודנט יתקבל ללימודים על תנאי מעבר בהצלחה של קורס עברית שיתקיים בחודשי יולי-ספטמבר, לפני תחילת הלימודים.
  • ציון 120 ומעלה-הסטודנט פטור מקורס עברית ומתקבל ללא תנאי ללימודים.
  • יש להציג ציון בבחינת יע"ל/יעלנט עד לתאריך 5.7.24.
  • פרטים על קורס העברית ימסרו למועמדים הרלוונטים. הלימודים בקורס זה יהיו כרוכים בתשלום.

חשוב לדעת:

• אנו מאפשרים קבלה חריגה של עד 10% משיעור הסטודנטים המתקבלים, למועמדים שאינם עומדים בתנאי הקבלה. ועדת קבלה מיוחדת תבחן מועמדים חריגים על פי שיקוליה והתרשמותה מרצינותם ויכולתם להתמודד עם לימודי הנדסה, ובהתאם קובעת האם יתקבלו ובאלו תנאים.
  • ניתן לבצע בדיקת סיכויי קבלה חריגים במקרים של ציונים הנמוכים מדרישת הסף. ועדת הקבלה רשאית על פי שיקוליה לקבל ללימודים מועמד שנתוניו חורגים מן הכתוב לעיל.

לפרטים נוספים ולהרשמה:

• התקשרו אלינו: 1-800-55-1111, שלוחה 2.
  • שלחו לנו דוא"ל עם פרטיכם המלאים: moked@shenkar.ac.il

אנו מבטיחים לענות לפניות המתעניינים בהקדם האפשרי!

הנני מסכים/ה כי הפרטים שמסרתי ישמשו לצורך משלוח מידע ודברי פרסומת באמצעות הודעה אלקטרונית או SMS. ידוע לי כי באפשרותי להודיע בכל עת על סירובי לקבלת תכנים, דרך כלל או מסוג מסוים, באמצעות משלוח הודעת דואר אלקטרוני לכתובת moked@shenkar.ac.il.