איך מתקבלים לבית-הספר להנדסת תעשייה וניהול?

בגרות: ממוצע 85 ומעלה, כולל בונוסים (עבור לימודים ברמה של 4 ו-5 יחידות לימוד באנגלית, מתמטיקה, פיסיקה, כימיה ומדעי המחשב).

או פסיכומטרי: מינימום ציון פסיכומטרי של 620, או הנדסאי בממוצע של 90 ומעלה בבחינות החיצוניות ובפרויקט הגמר.

קורסי הכנה: המתקבלים ללימודים בבית הספר להנדסת תעשייה וניהול נדרשים להשתתף בקורס קיץ במתמטיקה ופיסיקה ולהשיג ציון עובר.

חשוב לדעת:

• אנו מאפשרים קבלה חריגה של עד 10% משיעור הסטודנטים המתקבלים, למועמדים שאינם עומדים בתנאי הקבלה. בתיאום מול מרכז מידע ורישום, ועדת קבלה מיוחדת תבחן מועמדים חריגים על פי שיקוליה והתרשמותה מרצינותם ויכולתם להתמודד עם לימודי הנדסה, ובהתאם קובעת האם יתקבלו ובאלו תנאים.
  • ניתן לבצע בדיקת סיכויי קבלה חריגים במקרים של ציונים הנמוכים מדרישת הסף. ועדת הקבלה רשאית על פי שיקוליה לקבל ללימודים מועמד שנתוניו חורגים מן הכתוב לעיל.
  • מידע נוסף ניתן למצוא בתקנון שכר לימוד.

בתמונה: דיקן בית הספר, פרופ' אהוד מניפז, בהרצאתו על בינה מלאכותית בסין

לפרטים נוספים ולהרשמה:

• התקשרו אלינו: 1-800-55-1111, שלוחה 2.
  • שלחו לנו דוא"ל עם פרטיכם המלאים: moked@shenkar.ac.il

אנו מבטיחים לענות לפניות המתעניינים בהקדם האפשרי!

הנני מסכים/ה כי הפרטים שמסרתי ישמשו לצורך משלוח מידע ודברי פרסומת באמצעות הודעה אלקטרונית או SMS. ידוע לי כי באפשרותי להודיע בכל עת על סירובי לקבלת תכנים, דרך כלל או מסוג מסוים, באמצעות משלוח הודעת דואר אלקטרוני לכתובת moked@shenkar.ac.il.