החלה הפעילות המשותפת של שנקר ואוניברסיטת UMass Lowell לפיתוח משטחים דוחי קרח

מפתחים את הדור הבא של הננוטכנולוגיה: במסגרת ביקור  המשלחת הכלכלית של מדינת מסצ'וסטס האמריקנית, בראשות המושל מר דובל פטריק, נחתם ב-21 למרץ חוזה לשיתוף פעולה בין המחלקה להנדסת פלסטיקה בשנקר ואוניברסיטת UMass Lowell לקידום מחקר בנושא "משטחים דוחי קרח".

בפגישה ראשונה בין הצוותים, שהתקיימה ב-9 לספטמבר ב-UMass Lowell, השתתפו פרופ' חנה דודיוק, ראש המחלקה להנדסת פלסטיקה בשנקר, ופרופ' שמואל קניג, דיקן הפקולטה להנדסה, עם פרופ' ג'ואי מיד וקרול ברי מהמרכז לננו-ייצור ב-UMass Lowell.

משמאל לימין :פרופ' קרול ברי, פרופ ג'ואי מיד, פרופ'' שמואל קניג, פרופ' חנה דודיוק והדוקטורנט אליעד כהן

בפגישה הועלו רעיונות לטכנולוגיות שונות בעלות פוטנציאל ליישום תעשייתי לייצור המשטחים דוחי קרח והוחלט על המטרות והיעדים לששת החודשים הקרובים. בתוך כך, הוחלט על יישום הפרויקט בסיוע דוקטורנטית להנדסת פלסטיקה המשלימה את מחקרה ב-UMass Lowell.

מתעניינים בלימודים? השאירו פרטים