מזל טוב! מרצי ובוגרי שנקר זכו בפרסי משרד התרבות והספורט לאמנות ועיצוב

מזל טוב! מרצי ובוגרי שנקר זכו בפרסי משרד התרבות והספורט לאמנות ועיצוב

'"

משרד התרבות והספורט הכריז על הזוכים בפרסים בתחומי האמנות הפלסטית לשנת 2018. השנה, יוענקו חמישה פרסים בסך כולל של 950,000 ש"ח ל-31 אמנים, ביניהם בוגרי שנקר רבים.

rnrn

את הפרס ליוצרים בתחומי העיצוב, בשווי של 20,000 ש"ח לזוכה, קיבלו, בין היתר, קובי פרנקו – מרצה במחלקה לתקשורת חזותית וסטודנט בתכנית לתואר שני בעיצוב, זהר קורן – מרצה במחלקה לתקשורת חזותית, ושירי כנעני – בוגרת המחלקה לעיצוב טקסטיל. הפרס היוקרתי מבטא הערכה והוקרה להישגים מיוחדים לאמנים ונועד לעודד מצויינות בתחומי העיצוב השונים, וניתן על סמך מכלול עבודה קיים העונה למאפיינים בתחום העיצוב, מתוך כוונה לעודד ולגלות סטנדרטים גבוהים וזרמים חדשים בתחום.

rn

״אני גאה לחתום את השנה בשורה של פרסים לאמניות ולאמניות שלנו. הפרסים מביאים לידי ביטוי את הוקרתנו למי שהופכים את חיינו לעתירי דמיון והשראה. אני מאחלת לזוכות ולזוכים להמשיך ליצור בהנעה ובהנאה. מלאכת חייכם משרטטת מעגלים של חוויות ותחושות בקרבנו. יישר כוח!״ איחלה שרת התרבות והספורט, ח"כ מירי רגב.

rn

rnrn

בפרס עידוד היצירה בתחומי האמנות הפלסטית זכתה טל ירושלמי – אמנית ומרצה בבית הספר לאמנות רב-תחומית, אשר קיבלה מענק על סך 20,000 ש"ח. הפרס מהווה ציון לשבח ונועד לעודד את היוצר הזוכה לקדם את יצירתו בתחומי האמנות הפלסטית. בפרס אמן צעיר, המעניק 10,000 ש"ח לכל זוכה, זכו בוגרי בית הספר לאמנות רב-תחומית – שאשא דותן, הרן כסלו, תמר כץ וחביב קפצון.

בראש העמוד: דימוי של קובי פרנקו, זוכה פרס ליוצרים בתחום העיצוב

rn", #, #'