רביעי בצהריים במחלקה לעיצוב פנים, מבנה וסביבה: הרצאה של יפתח אלוני על שועל המחשבות ועל חומרים חוצי-חומות

הרצאה

רביעי בצהריים במחלקה לעיצוב פנים, מבנה וסביבה: הרצאה של יפתח אלוני על שועל המחשבות ועל חומרים חוצי-חומות

על מה חושבים שועלים? איך נולדים שירים ומה הקשר בין מסעות לאדריכלות עירונית? יפתח אלוני – רתך, נווד, סופר, משורר ואדריכל – יתארח בסדרת ההרצאות "רביעי בצהריים" במחלקה לעיצוב פנים, מבנה וסביבה ויספר על המסלול הבלתי שגרתי שעבר ועל חומרים חוצי-חומות. 

אלוני, יליד קיבוץ גבולות, הוא אדריכל בוגר הטכניון ומכון מטרופוליס בברצלונה, שהוביל את תכנון היישובים מצפה אביב ודרך הבשור, כמו גם פרויקטי מגורים ומסחר בבודפשט ובסרביה. כותב פרוזה ושירה, מתמחה בפילוספיה נוודית (Nomadism), מייסד ועורך ראשי של אתר "פרויקט הסיפור הקצר – מעבורת" (shortstoryproject.com) ומשמש כמו"ל ועורך ראשי של הוצאת "אפיק".

במהלך השנים יצר אלוני סרטי מסע מרגשים, בהם: "כל אחד והאוורסט שלו", "'קאילאש", "מסע לבן" ו"7 הפסגות", יזם והפיק את פרויקט "סיפור מהסרטים" (5 דרמות קצרות המבוססות על ספרים ישראליים) וייסד וערך את המגזין "בלוק", המוקדש לארכיטקטורה/מדיה/תיאוריה/עיר. 

בראש העמוד: צילום של Jeffrey Beall (ברישיון שיתופי, Flickr). 

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר