קול קורא: הביאנלה לאומנויות ולעיצוב תל־אביב 2026

קול קורא

קול קורא: הביאנלה לאומנויות ולעיצוב תל־אביב 2026

הביאנלה השלישית לאומנויות ולעיצוב תל אביב תיפתח במוזיאון ארץ־ישראל במרץ 2026 תחת הכותרת ״יצירה, מעשים וימים״.

אוצרות ראשיות: אנריאטה אליעזר ברונר, גלית גאון

הביאנלה תציג את שדות הקראפט והעיצוב ככוח חיים יוצר ויצירתי, קהילתי וחברתי, ותבחן את תפקיד היצירה בעולם המשתנה. היא תשתרע ברחבי המוזיאון: מרכז רוטשילד, ביתני תצוגות הקבע, גלריית המגדל ובוסתן מוז״א, ותלווה בתוכנית עשירה הכוללת סדנאות, הרצאות, שיחי גלריה, מפגשים עם אמנים, אירועים רב־תחומיים, מופעים, כנס, קטלוג מאמרים, בלוג ומדריך קולי.

הביאנלה לאומנויות ולעיצוב תל־אביב היא המשך טבעי להתמקדות המתמשכת של המוזיאון בתרבות החומרית המקומית. הביאנלה תציג תמונת מצב עדכנית של תחומי האומנויות והעיצוב העכשוויים בישראל – עם דגש על קרמיקה, זכוכית, צורפות, טקסטיל ונייר – ותציג אותם כשהם משולבים זה בזה.

עמי כץ, מנכ״ל המוזיאון: ״אני מתרגש מהעשייה וההערכות לקראת הביאנלה השלישית במוז״א. הקול הקורא מתפרסם בחלוף למעלה משנה לאחר הימים הנוראים של אוקטובר 2023, אז נאלצנו לנעול את הביאנלה השנייה לאומנויות ולעיצוב תל אביב. נושא הביאנלה השלישית, ׳יצירה, מעשים וימים׳, משקף את הצורך העז שלנו ושל החברה הישראלית כולה, לא רק להתבונן במציאות במבט מפוכח, אלא גם לעצב אותה מחדש״.

תאריך אחרון להגשת המועמדות: יום ראשון 1.3.2025 עד לשעה 24:00
להגשה ולפרטים נוספים >>

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר