מסע אל המחר: המשלחת השנייה להודו של ביה"ס להנדסת תעשייה וניהול יוצאת לדרך!

מסע אל המחר: המשלחת השנייה להודו של ביה"ס להנדסת תעשייה וניהול יוצאת לדרך!

'"

אחרי משלחת ראשונה ומוצלחת במיוחד, ב-10 באפריל תצא משלחת סטודנטים לתואר ראשון מביה"ס להנדסת תעשייה וניהול לקורס "הודו במאה ה-21: בין מסורת לחדשנות", שיתקיים במשך שבוע בניו דלהי ב-O.P. Jindal Global University בפעם השנייה!

rnrn

הקורס יכלול סדרת הרצאות בנושאי הסביבה העסקית בהודו ויעסוק בכיצד עושים עסקים בתת-היבשת ההודית, מבנה הכלכלה, המשק והתעשייה ההודית, הזדמנויות עסקיות לחברות ישראליות בהודו, תרבות וחברה הודית ועוד.

rnrn

בנוסף, יתקיימו סיורים במגוון מפעלים וחברות – מהתעשייה המסורתית ועד לחברות הייטק. המשלחת תשתתף בכנס 2019 WEF-Women Economic Forum ובמסגרתו ירצו סטודנטים מביה"ס להנדסת תעשייה וניהול על החדשנות בישראל.

rn", #, #, "

משלחת זו מהווה המשך למשלחת הראשונה של ביה"ס להנדסת תעשייה וניהול אשר יצאה לניו דלהי בשנה שעברה.

rnrn

המשלחת הקודמת כללה אף היא השתתפות והרצאות של סטודנטים בכנס WEF, ביקורים בתעשייה מסורתית וחדשנית בהודו והרצאות מומחים להכרת הסביבה העסקית בהודו.

rn

דיקן בית הספר להנדסת תעשיה וניהול, פרופ׳ אהוד מניפז: ״הסיורים הבינלאומיים של הסטודנטים בתואר הראשון והשני הם חלק בלתי נפרד מהתכנית האסטרטגית לפיתוח אקדמי של בית הספר. התכנית מדגישה נושאי טרנספורמציה דיגיטלית, חדשנות ויזמות, סיורים לימודיים בתעשייה ובעסקים, קורסים מבוססי פרוייקטים, בינתחומיות ושיתופי פעולה מקומיים ובינלאומיים בהוראה ומחקר ״

rn

rnrn

המשלחת תצא בראשות פרופ' אהוד מניפז – דיקאן ביה"ס, ד"ר מאירה לוי – מרצה בכירה בביה"ס, ד"ר אורה סתר המלמדת בפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת ת"א ובאוניברסיטת MDI בהודו, מומחית בתרבות וניהול הודי, וד"ר אלעד הריסון – אחראי קשרים בינלאומיים בביה"ס.

rn", #, #'