מהנדסים לעולם טוב יותר: פרויקטים זוכים בהאקתון הלאומי הראשון מחפשים פתרונות לסוגיות במגזר העסקי והציבורי

'"

בהאקתון לקידום הכלכלה, התעשייה והחברה שנערך בשנקר זכה במקום הראשון צוות בהשתתפות ספיר סלדינגר, סטודנטית במחלקה להנדסת תעשייה וניהול בקמפוס SCE אשדוד. הצוות, שכלל גם את רות בראונר ומיכל ואזאנא מאוניברסיטת אריאל, פיתח כלי לדיווח שעות פרויקטליות עבור חברת Priority, העוסקת בפתרונות תוכנה עסקיים.

rnrn

צוות אחר, בהשתתפות עינת קורבשי ומתן ברוכים מהמחלקה לתעשייה וניהול בקמפוס SCE באר שבע, זכה במקום השלישי. עינת ומתן, יחד עם שני סטודנטים משנקר, פיתחו מערכת זיהוי ושיוך למתקני ניטור מים של חברת מקורות.

rnrn

האירוע הוא פרי שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין בית הספר להנדסת תעשייה וניהול בשנקר עם פורום הדיקנים, ראשי המחלקות להנדסת תעשייה וניהול ואגודת מהנדסי תעשייה וניהול בלשכת המהנדסים. הוא הוקדש למציאת פתרונות טכנולוגיים דיגיטליים וחדשניים לסוגיות מרכזיות ברמה המקצועית והעסקית, באופן שיתרום לקידום ארגונים כלכליים, תעשייתיים, ממשלתיים וחברתיים בישראל. החברות שהשתתפו באירוע, בהן אינטל, The Optimove ,מקורות, Big M Corporation ועוד, הציגו ל-20 הצוותים המתמודדים אתגרים שונים מתחומי עיסוקיהן.

rnrn

לקריאת הכתבה המלאה ב"מהנדסים לעולם טוב יותר" לחצו כאן (PDF)!

rn", #, #'