אשדוד-נט: סטודנטית להנדסה מאשדוד הובילה את הצוות הזוכה בתחרות של ההאקתון הלאומי למהנדסי תעשייה וניהול בשנקר

'"

קבוצת סטודנטים, בהנהגת סטודנטית מהמכללה האקדמית להנדסה אשדוד, זכתה השבוע במקום הראשון בתחרות שסיכמה את ההאקתון לקידום הכלכלה, התעשייה והחברה שהתקיימה בשנקר

rnrn

להאקתון הוזמנו סטודנטים בשנים ג' ו-ד' בלימודי הנדסת תעשיה וניהול מכל המכללות והאוניברסיטאות בארץ, בהעדפה לסטודנטיות. הקבוצות התבקשו לנתח ולעבד נתונים של חברות טכנולוגיות גדולות במשק במטרה למצוא פתרונות לאתגרים איתם הן מתמודדות. בין הבעיות שהעלו חברות הטכנולוגיה היו שיפור שרשראות אספקה, פעילות קווי ייצור, ניתוח נתוני Big Data, וגיבוש מודלים עסקיים שיתופיים. הסטודנטים התחרו על מציאת פתרונות המבוססים על חשיבה הנדסית, עסקית ועיצובית, תוך התמודדות בסביבה תחרותית ובזמן מוגבל העומד לרשותם.

rnrn

ועדת השיפוט הייתה מורכבת מצוות מומחים ואנשי תעשיה ועסקים שבחנו מגוון קריטריונים ביניהם: יצירתיות וחדשנות, היתכנות טכנולוגית, היתכנות כלכלית ועסקית, רמת הפיתוח שהושגה תוך כדי ההאקתון, והשינוי או ההשפעה הטכנולוגית, הכלכלית והחברתית הצפויה.

rnrn

סלדינגר, תושבת העיר אשדוד, פיתחה עם צוותה, המורכב משתי סטודנטיות נוספות מאוניברסיטת אריאל, כלי לדיווח שעות עבודה פרויקטליות עבור חברת פתרונות התוכנה העסקיים, "פריוריטי". העבודה זיכתה את הצוות בפרס כספי בגובה 3,000 שקל ובמלגה למימון שנת לימודים בתואר השני.

rnrn

בראש העמוד: הצוות הזוכה בהאקתון הלאומי הראשון למהנדסי תעשייה וניהול (צילום: אליס מנדל)

rn", #, #'