אמנות ועיצוב בעידן הדיגיטלי – קורס מקוון חינמי

אמנות ועיצוב בעידן הדיגיטלי – קורס מקוון חינמי

כשאנו חושבים על אמנות וטכנולוגיה, אנו נוטים להבין אותם כשתי קטגוריות נפרדות, ולעתים אף מנוגדות. אבל מה אם אמרנו לכם, שאמנות, עיצוב וטכנולוגיה הם ביטויים של אותו הדבר? שעולם הטכנולוגיה חייב הרבה מהמצאותיו לאמנים? ושאמנות היום נמצאת במקומות שבהם לא תצפו לה?

"המהפכה הדיגיטלית" היא רגע מרתק בהיסטוריה של האמנות והעיצוב. מצד אחד, כלים טכנולוגיים משנים את הדברים שניתן להשיג ברמה האמנותית, ומצד שני, אמנות, בהשתמשה בכלים אלו, משכללת אותם, מעצבת אותם מחדש תוך שהיא מנצלת אותם באופנים חתרניים.

בואו ללמוד על הקשרים הסבוכים והמעניינים בין אמנות, עיצוב וטכנולוגיה, בקורס מקוון חדש מבית שנקר על אמנות ועיצוב בעידן הדיגיטלי.

הקורס פתוח לכולם: לתלמידי שנקר, לתלמידי מוסדות אחרים וכן לקהל הרחב – ללא תשלום. ככל היצעיי MOOC , זהו קורס מקוון והמערכת שהוא מופעל דרכה בנויה לקלוט בו זמנית אלפי משתתפים.

הקורס יפתח ב-24.3.20.