אירועי סופשנה 2018: דור המעצבים של מחר יציג את פרויקטי הגמר במגוון אירועים ברחבי שנקר!

'"

מעצבים את העתיד: 4 שנות לימוד עמוסות ומסעירות במחלקות העיצוב של שנקר מגיעות לסיומן ובוגרי שנקר הטריים יציגו את פרויקטי הגמר שלהם בסדרת אירועים ברחבי המכללה. אחרי אינספור הגשות, ביקורות ועבודה לתוך הלילה, יחשפו כ-300 בוגרים נרגשים את פרויקט הגמר שלהם.

rnrn

אירועי הסופשנה של שנקר מאפשרים להכיר מקרוב את דור המעצבים הישראלי הצעיר ולהתרשם מיכולותיו, הישגיו, ותפיסת עולמו בדרך המייצרת תובנות לגבי מגמות ולתהליכים עכשוויים של עולם העיצוב המקומי והבינלאומי.

המחלקה לעיצוב תעשייתי

rnrn

מקסדות חכמות לכלי אוכל קדומים : בוגרי המחלקה לעיצוב תעשייתי יציגו את פרויקטי הגמר שלהם בתערוכה עשירה וענפה שתוצג בבניין הסדנאות החדש // אנה פרנק 12, רמת גן.

בית-הספר לאמנות רב-תחומית – ממשיכים עוד שבוע! התערוכה פתוחה עד לתאריך 26.07.18

rnrn

מחזור הבוגרים הנוכחי של בית-הספר לאמנות רב-תחומית יציג מגוון עבודות חכמות ומרתקות בבניין עלית ההיסטורי, שם הם למדו ויצרו לאורך שנות לימודיהם // ז'בוטינסקי 8, רמת-גן.

קבוצת חושן, בוגרי ביה"ס לאמנות רב-תחומית

המחלקה לעיצוב טקסטיל

rnrn

סריגים, מדים ואפילו רקעים: הבוגרים הטריים של המחלקה לעיצוב טקסטיל יציגו תערוכה מרתקת של פרויקטי גמר בחללי הלימוד והיצירה בהם בילו ב-4 השנים האחרונות // בנין פרניק, קומה 0 – אנה פרנק 12.

המחלקה לעיצוב תכשיטים

rnrn

פרויקטי הגמר של הבוגרים הטריים מציגים מנעד רחב של אוביקטים הנעים בין קטבים של שימושיות, אוונגרד, אמנות, וקראפט תוך שימוש במגוון טכניקות, חומרים ושפות אישיות // בנין המדיה ע"ש כדר, אנה פרנק 12.

המחלקה לתקשורת חזותית

rnrn

מאפליקציות ועד אגדות ילדים: בוגרי המחלקה לתקשורת חזותית יספקו הצצה לעולמם היצירתי במגוון טכניקות ואמצעי ביטוי בסדרת הגשות פתוחות // גלריית לורבר וקומות 6/7 בבניין מיטשל, ידע-עם 8.

המחלקה לעיצוב פנים, מבנה וסביבה

rnrn

כאן, שם ובכל מקום: בוגרי המחלקה לעיצוב פנים, מבנה וסביבה לשנת 2018 מציגים פרויקטים מעוררי מחשבה לגבי המרחב בו אנו חיים // בנין המחלקה, אנה פרנק 12.

התכנית לתואר שני בעיצוב

rnrn

בוגרי  התכנית הרב-תחומית לתואר שני בעיצוב מציגים פרויקטים חדשניים ורב תחומיים הנוגעים במגוון נושאים של אקטיביזם, כלכלה ויצירתיות // כיתות 61 -62, בניין פרניק, אנה פרנק 12.

rn", #>", position: nil, created_at: "2018-06-17 09:56:58", updated_at: "2023-07-26 11:08:31", start_date: nil, end_date: nil, place: nil, longitude: nil, latitude: nil, event_type_id: nil, website_url: nil, phone_number: nil, email: nil, degree: 1, faculty_id: nil, external_link: nil, parent_id: nil, lft: 22637, rgt: 22638, depth: 0, use_parents_menu: false, short_title: "תצוגת אופנה 2018! ", tags: "תצוגת אופנה", "סופשנה", "סופשנה2018", "סיפורי בוגרים", function: nil, mailto: false, new_tab: false, is_menu: false, is_banner: false, redirect: nil, header_image_title: nil>, #>", position: nil, created_at: "2018-06-17 09:56:58", updated_at: "2023-07-26 11:08:31", start_date: nil, end_date: nil, place: nil, longitude: nil, latitude: nil, event_type_id: nil, website_url: nil, phone_number: nil, email: nil, degree: 1, faculty_id: nil, external_link: nil, parent_id: nil, lft: 22637, rgt: 22638, depth: 0, use_parents_menu: false, short_title: "תצוגת אופנה 2018! ", tags: "תצוגת אופנה", "סופשנה", "סופשנה2018", "סיפורי בוגרים", function: nil, mailto: false, new_tab: false, is_menu: false, is_banner: false, redirect: nil, header_image_title: nil>, "

המחלקה לעיצוב אופנה

rnrn

שבועיים לאחר תצוגת האופנה המרהיבה, יציגו הבוגרים המוכשרים את הדגמים מעוררי ההשראה שלהם בחלל המחלקה. זוהי הזדמנות יוצאת דופן להתרשם מקרוב מהקולקציות המקוריות ולהתוודע ליכולותיהם וכשרונם של מעצבי העתיד. // קומה 3, בניין פרניק, אנה פרנק 12.

המחלקה להנדסת תוכנה

rnrn

בוגרי המחלקה מציגים גם הם בתערוכות הבוגרים ומספקים הצצה לחיבור המולדיסציפלינרי שמאפיין את שנקר בכלל והמחלקה בפרט // חלל המחלקה, בניין מיטשל, ידע-עם 8.

המרכז לעיצוב וטכנולוגיה ע"ש כדר

rnrn

המרכז מציג לראשונה באירועי סופשנה ויראה תוצרים נבחרים מפרויקטי מחקר וקורסים טראנס-מחלקתיים  // חלל מעבדת האינטרקציה, בניין מיטשל, ידע-עם 8, בנין המדיה ע"ש כדר, אנה פרנק 12.

rnt

• אירועי הסופשנה יתקיימו ברחבי שנקר בין ה-12-20ליולי // שעות פתיחה: ימי א'-ה' – 22:00-10:00, ימי ו' – 13:00-10:00.
  • rnt

• התערוכה ממשיכה בביה"ס לאמנות רב-תחומית עד לתאריך 26.07.18.
  • rnt

• אירוע פתיחה חגיגי יתקיים ביום חמישי, ה-12.07, בין השעות 23:00-20:00.
  • rnt

• אל תחמיצו: לעמוד האירוע בפייסבוק לחצו כאן!
  • rn

rnrn

בראש העמוד: מיתוג תערוכות בוגרים 2018 בעיצובם של קובי פרנקו וזוהר קורן.

rn", #, #'