אכול ושאטו: בוגרי שנקר מציגים פרויקטים קולינריים מעוררי תיאבון

בוגרי המחלקות להנדסת תוכנה, תקשורת חזותית ועיצוב תעשייתי בשנקר, מציגים בימים אלה לראווה את פרויקטי הסיום שלהם, כשהם מביאים לעולם העיצוב בשורות חדשות ומרעננות בכלל בתחום האוכל, קולינריה, אירוח ובישול. 

בין העבודות של בוגרי המחלקות השונות בתערוכות הבוגרים: קונספטים מעוצבים של בית קפה מולקולרי, ספר בעקבות מאכלים, מיתוג למשאית מיצים חדשנית, מרכז לאפיה וגידול מחמצות, פאב בו לומדים שפות זרות, מיתוג לשמן זית היי טקי, אפליקציית משלוחים וכלים לבישול מסורתי. 

אז מי מככב בתחום המזון?

אורי רביד, בוגר המחלקה לעיצוב תעשייתי, יצר 3 כלי בישול מסורתיים - ללא אמצעים דיגיטליים או תוכניות של "שגר ושכח"; שמעון סוויסה ושאול רוזנברג פיתחו את BestBiss - מערכת Takeaway חכמה, המאפשרת ביצוע הזמנות באפליקציית סלולר וניהולן על-ידי צוות המסעדה. מתן רז, בוגר המחלקה לתקשורת חזותית, עיצב ספר הבוחן את הישראליות דרך התבוננות וחקר של חמישה מאכלים אהובים: שניצל (סמל הבית), קפה שחור (סמל לגבריות ולצבא), חומוס (סמל ל"חבר'ה"), בורקס (סמל לרשמיות ישראלית), וחלה (סמל לשישי ושבת).

בראש העמוד: כלי הבישול של אורי רביד, בוגר המחלקה לעיצוב תעשייתי (צילום: אחיקם בן-יוסף)

מתעניינים/ות בלימודים בשנקר?

התקשרו עכשיו למרכז המידע והרישום 1-800-55-1111, או השאירו פרטים ונחזור אליכם >>

התקשרו אלינו 1-800-55-1111, או השאירו פרטים ונחזור אליכם >>