פורום ימי רביעי: קיימות במזון - מאיה מילרד-גבעון תדבר על 'מהפך - לא לפח!'

16/5/18 13:30 - 14:30 חדר 5100, בניין מו"ס // אנה פרנק 12, רמת-גן

עם רדת החשיכה בתל אביב, כשבעלי דוכני המזון מתחילים להוריד את תריסיהם ולארוז את מרכולתם, משנה שוק הכרמל את פניו. גברים ונשים חולפים במהרה על פני הדוכנים, מלקטים מהרצפה פירות וירקות שלא נמכרו. אלה הם אנשי "סוף היום". רובם פשוט אנשים עניים המחפשים נואשות מזון בחינם. בדרך כלל מדובר במבוגרים, אך יש ביניהם גם צעירים. כאן לא מבחינים בין ילידי ישראל לבין מהגרים לא חוקיים. אולם יש בקרב המלקטים קבוצה נוספת: המתנדבים - אנשים המקדישים את ערביהם למאבק בבזבוז מזון. מאיה מילרד-גבעון מגיעה להרצות במסגרת פורום ימי רביעי של המחלקה לעיצוב פנים, מבנה וסביבה כדי לספר כיצד אנו יכולים לשנות בצעדים קטנים כל יום.

 

מאיה מילרד-גבעון, מנהלת פרויקטים וחלק מהצוות המייסד של הארגון The Natural Step ישראל (חל"צ), חלק מרשת בינ"ל המקדמת קיימות מתוך תפיסה של חדשנות ואיכות. מאיה בעלת תואר ראשון בביולוגיה מהטכניון ותואר שני מהתוכנית הבינ"ל למנהיגות אסטרטגית לקיימות מהמכון הטכנולוגי BTH בקרלסקרונה, שבדיה. עבדה בארגון הגג של התנועה הסביבתית בריכוז עבודה על מדיניות מול משרדי הממשלה וכנסת ישראל ומול וועידות האקלים והקיימות של האו"ם. כיהנה כיו"ר שותפה של ארגון מגמה ירוקה. מתמחה בביומימיקרי ככלי לשינוי תפיסתי לקיימות.

 

אל תחמיצו: לעמוד האירוע בפייסבוק לחצו כאן!

מתעניינים/ות בלימודים בשנקר?

התקשרו עכשיו למרכז המידע והרישום 1-800-55-1111, או השאירו פרטים ונחזור אליכם >>

התקשרו אלינו 1-800-55-1111, או השאירו פרטים ונחזור אליכם >>