בוגרי הפקולטה לעיצוב זוכי פרס אדמונד דה רוטשילד לעיצוב 2025 עיצוב מוצר

בוגרים

בוגרי הפקולטה לעיצוב זוכי פרס אדמונד דה רוטשילד לעיצוב 2025 עיצוב מוצר

שנקר מברכת את אורי שיפרין ענבי, בוגר המחלקה לעיצוב תעשייתי על זכיתו בפרס אדמונד דה רוטשילד לעיצוב מוצר בקטגוריית מעצב צעיר, על עבודותיו המחקריות בתחומי עיצוב אובייקט, קראפט ומיצב.

מנימוקי השופטים:
"אורי שיפרין ענבי מציג גוף עבודות בוגר ועקבי בשלב מוקדם של מה שאנחנו מקווים שתהיה קריירה ארוכה ופוריה.

תחושת שליחות חזקה מובילה את עבודתו כיוצר, והיא ניכרת במגוון רחב של עבודות הנעות בין חומרים, טכנולוגיות, קנה־מידה והקשרים שונים. כל פרויקט נטוע בשיח המקומי, ורבים מהם נושאים מסר של אקטיביזם יצירתי, בפעולתו כסוכן שינוי."

לאורי מצטרפת תמרה אנה אפרת, בוגרת המחלקה לעיצוב אופנה. לה הוענק ציון לשבח מטעם הברונית אריאן דה רוטשילד.


השופטים נימקו את החלטתם: "גישה חזותית וקונספטואלית ייחודית, המשלבת מלאכות מסורתיות וטכנולוגיה פורצת דרך, מאפיינות את עבודותיה המורכבות והעמוקות של תמרה אנה אפרת, המסתכמות בגוף עבודה עשיר, מרשים ומעורר השראה."

שנקר והפקולטה לעיצוב מברכת את תמרה ואורי ומאחלת עוד הרבה הישגים, הצלחות ויצירה פורה, משמעותית ומעוררת השראה.


תמונות הזוכים: אמנות חורש

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר