Elle (הולנדית): דנית פלג, בוגרת המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר, הדפיסה במדפסת תלת-ממד ביתית קולקציית גמר ייחודית

עדכונים

Elle (הולנדית): דנית פלג, בוגרת המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר, הדפיסה במדפסת תלת-ממד ביתית קולקציית גמר ייחודית

ללא ידע טכנולוגי ו/או רקע בתחום, החליטה דנית פלג – בוגרת טריה של המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר – להדפיס בתלת-ממד את קולקציית הגמר שלה. בתום Research ממושך ולימוד מעמיק בנושא, הציגה קולקציה לבישה ומרהיבה שנוצרה כולה במדפסת ביתית.

חודשים של Research ופיתוח ו-2,000 שעות הדפסה לקחו לדנית פלג – בוגרת טריה של המחלקה לעיצוב אופנה – להשלים את פרויקט הגמר המרהיב שלה, שהודפס כולו במדפס תלת-ממדית ביתית. 

הקולקציה של פלג צמחה בהשראת מהיצירה "החירות מובילה את העם" של אז'ן דלקרואה. מוטיבים מהיצירה נוכחים בצבעוניות ובקומפוזיציה של הקולקציה, אך השאיפה לחירות מתבטאת בראש ובראשונה בעצם הבחירה בהדפסה תלת ממדית. לתפיסתה של פלג, הטכנולוגיה החדשנית בה השתמשה עתידה לתת בידי מעצבים את החופש לממש את חזונם ללא צורך במתווכים ולפתוח בפני הצרכנים דרכים חדשות לבחור, למדוד ולרכוש אופנה, ללא מגבלות של מקום וזמן.

דגמי הקולקציה מורכבים ממבנים גמישים המודפסים בחומר רך, כשהם יוצרים טקסטורה לבישה דמוית תחרה. זוהי קולקציית ה-Ready To Wear הראשונה שהודפסה כולה במדפסות תלת-ממד ביתיות.

איך נראה תהליך העבודה? לקריאת הסיקור המלא במגזין Elle ההולנדי לחצו כאן!

בראש העמוד: קולקציית הגמר של דנית פלג (צילום: רפי דלויה)

whatsapp
לייעוץ ופרטים נוספים
whatsapp
יצירת קשר
רוצה ללמוד בשנקר? מלא/י את פרטיך ואנחנו ניצור עמך קשר