אביגיל בלום זכתה בפרס הצטיינות ע"ש ליאור זיו לצילום

אביגיל בלום זכתה בפרס הצטיינות ע"ש ליאור זיו לצילום

'"

הסטודנטית אביגיל בלום, שנה ב' בבית הספר לאמנות רב-תחומית, היא הזוכה בפרס המצוינות ע"ש ליאור זיו על עבודת הצילום שלה.

rnrn

הצילום הזוכה של אביגיל הוצג בתערוכה במחלקה לאמנות, בנוכחות משפחת זיו, ראש בית הספר לאמנות ד"ר שחר פרדי כסלו ונשיא שנקר פרופ' שיזף רפאלי.

אביגיל בלום ומשפחת זיו

אביגיל בלום (משמאל) ומשפחת זיו

rn

מנימוקי השופטים: ניכר בעבודתה סקרנות והבנה בתחום. אביגיל מיטיבה לשכלל פרקטיקה צילומית, היא מצליחה ליצור אינטימיות וקרבה למושאי הצילום בסטודיו ומחוצה לו. לאביגיל רצון להקשיב וללמוד, מוטיבציה גבוהה, היא יצירתית ומשקיעה.

rn

rnrn

מערכת היחסים בין משפחת זיו ושנקר היא ארוכת שנים. אמו, מימי זיו, היא מרצה בכירה במחלקה לעיצוב אופנה. אהבתו של ליאור לצילום הובילה אותו לשירות בדובר צה"ל, משם לא שב. במהלך פעילות מבצעית של חיילי "גולני" לאיתור נשק ברפיח, אליה הצטרף לתיעוד מקרוב, נהרג בחילופי אש בין הצדדים. הוא הותיר אחריו אינספור צילומים וזכרונות.

העבודה הזוכה

העבודה הזוכה

rnrn

לאורך השנים הוענקו על שמו מלגות רבות ופרסים. בתחילת שנת 2022 יצא לזכרו הספר "בטרם", המכיל את צילומיו של ליאור מתקופת השירות. הספר עוצב ע"י הסטודנטית ספיר פלדבאום (המחלקה לתקשורת חזותית).

rnrn

אוצר ומפיק הפרס והתערוכה: עדי ברנדה.

rn", #, #, "

בראש העמוד: הזוכה אביגיל בלום