שעת סיפור: עידן זילצר - בוגר טרי של המחלקה לעיצוב תעשייתי - יספר על תקופת ההתמחות באוניברסיטת קורנל בניו-יורק

שעת סיפור: עידן זילצר – בוגר טרי של המחלקה לעיצוב תעשייתי – יספר על תקופת ההתמחות באוניברסיטת קורנל בניו-יורק

במהלך לימודיו במחלקה לעיצוב תעשייתי, פיתח עידן זילצר את Dot – מכונת כיס לכתיבת ברייל, המאפשרת לעיוורים להדפיס רשימות ומדבקות ללא תלות במכונה המגושמת והמוכרת. הפיתוח החדשני, שנבחר כנציג הישראלי לתחרות ה-Creative Business Cup, מבשר מהפכת נגישות לעיוורים והוא מסייע לזמינות ולקידום בעלי מוגבלויות ברחבי העולם.

הפרויקט הייחודי של זילצר, שסיים לימודיו בשנקר בשנה האחרונה, זכה לתמיכת המרכז לחדשנות ACT Shenkar והוביל אותו להתמחות ייחודית באוניברסיטת קורנל שבניו יורק.

במסגרת סדרת ההרצאות "שעת סיפור", יתארח זילצר במחלקת האם שלו ויספר על חוויותיו יוצאות הדופן מניו-יורק, שם למד, חקר, עיצב והתנסה בפרויקטים שעיקרם ממשק אדם-מכונה.