כל מקרה לגופו: תערוכת בוגרים מבית הספר לאמנות רב-תחומית

כל מקרה לגופו: תערוכת בוגרים מבית הספר לאמנות רב-תחומית

בתערוכה ”כל מקרה לגופו“, מציגים 17 בוגרים טריים מבית הספר לאמנות רב תחומית בשנקר. בתערוכה יוצגו מבחר עבודות מתוך תערוכת הבוגרים האחרונה שזכתה למחמאות ולשבחי הביקורת.

עבודתה של לילך ירון

עבודתה של תאיר אוריה

עם תום הלימודים, האמן הצעיר נפרד מהאקדמיה ומחפש את דרכו במרחב שונה לחלוטין מזה שהתרגל אליו, ניצב אל מול אין ספור דרכים והתפתלויות ללכת בהן מרגע זה ואילך. בצומת מבלבלת זאת, בחרו האמנים להתאסף שוב ולאגד את עבודותיהם בתערוכה נוספת, בניצוחם שלהם. מאפשרים עוד הצצה לעבודות, שניה לפני שהם פוסעים את צעדיהם הראשונים בדרכם החדשה.

משתתפים: עתליה אופריכטר, תאיר אוריה, יאנה איילדנברג, יוהד ארקין, עלמה בכר, טל בר מאיר, נועה ברנט, כרם גיל, מירון גלזר, ניקול דיאק, עודד דניאלי, לילך ירון, נטשה נוסובה, נועה ספקטור, אלמוג פרבר, גיל קורמוס, ליז שניידר.

*פתיחה חגיגית ביום רביעי ה10.13 בשעה 20:00*
ארוע הפתיחה יערך בחלל הגלריה בבית קנדינוף, הצורפים 14, יפו.

לאירוע התערוכה בפייסבוק לחצו כאן!

שעות פתיחה
‏שני‏-רביעי