"הגלריה הגדולה" ע"ש וורת תיפתח בבית הספר לאמנות רב-תחומית עם התערוכה "פשעי האהבה"

ביום חמישי ה-21.10, בשעה 20:00, יערך אירוע פתיחה חגיגי שבמהלכו תושק "הגלריה הגדולה" ע"ש וורת', גלריה חדשה בבית הספר לאמנות רב-תחומית בשנקר

"הגלריה הגדולה" תארח תערוכות של אמנים מקצועיים ממגוון תחומי האמנות, ושמה לעצמה למטרה לאפשר לקדם אמנים צעירים על ידי הנגשת התנסויות שונות בעולם האמנות ובכך להרחיב את מנעד היצירה שלהם וארגז הכלים העומד לרשותם. בנוסף לתערוכות המתחלפות, יפעלו בה גם סדנאות מאובזרות המנגישות פרקטיקות חדשות לאמנים מתחומים מגוונים.

העבודה בגלריה תעשה בליווי מקצועי של אוצרת הגלריה – מיטל אבירם, בעלת ניסיון רחב בליווי אמנים צעירים בתהליך היצירה. אבירם היא אוצרת עצמאית שהקימה בביתה את הגלריה והפרויקט העצמאי המצליח Third Floor on the Left – חלל עונתי המורכב מתערוכות ואירועים.

מרב קמל וחליל בלבין

עבודתם של מרב קמל וחליל בלבין

"אנחנו מעוניינים להזמין את האמנים והאמניות שישתתפו בתערוכות הגלריה ללונה פארק של חקירה וניסוי בתוך מרחב הסדנאות בשנקר – זו תהיה מעבדה לאקספרימנטים חופשיים. אנו רואים את הגלריה כמקום להתנסות באופני פעולה חדשים, בטכניקות חדשות ובעבודה עם חומרים חדשים." אומרת אבירם.

התערוכה הראשונה שתשיק את פעילות הגלריה היא ׳פשעי האהבה׳, תערוכה המתייחסת לזמן במערכת זוגית קיימת. לזמן שעבר, לעידן המילניום שבו אנו נמצאים ואיך רמת המסוגלות שלנו לקשרים רומנטיים וסוגי התקשורת ביננו השתנו והשפיעו על המיניות שלנו ועל האהבה בעידן זה.

התערוכה בוחנת את הזמן כאויב של ההתאהבות – חוויית ההתאהבות מולידה את אפשרות האובדן והאבל שמגולם לאט-לאט עם השחיקה של הזמן.

שי יחזקאלי

עבודה של שי יחזקאלי

חלל הגלריה הגדולה ע״ש וורת יהווה מרחב לגילוי, וביטויי אהבה לחומר, לפעולה, לאירוע, לרעיון ולנוכחות.

בתערוכה יציגו האמנים: חליל בלבין ומירב קמל | ליאור ווטרמן | מאי זיסמן | שי יחזקאלי | יוני ליכט | שיר מורן | עינב מינץ | נור מלל | מיכל מקרסקו | גלעד רטמן

הפתיחה החגיגית תתקיים ביום חמישי ה 21.10, ז'בונטינסקי 8, רמת גן. שעות פתיחה: 09:00-21:00 / נעילה: 18.11

הזמנה לתערוכה פשעי אהב ה