מרצים מבית הספר לאמנות רב-תחומית חברו לכדי יצירת התערוכה המסקרנת "הניצחון של סלוגי"

האמנים גלעד אופיר, מיכל בקי ומתי הראל מבית הספר לאמנות רב-תחומית יציגו בחלל ה-״בלקונט״ תערוכה שהיא מפגש מתמשך בשם הניצחון של סלוגי (Triumph of Sloggi), כשקבוצת חושן (נמרוד אסטרחן, לירון בן זיקרי, יעל פסמניק ובר פלש) אחראים על אוצרות התערוכה.

העבודות בתערוכה נוצרו בתהליך בן שנתיים של עבודה בסטודיו לצד מפגשים תקופתיים בין שלושת האמנים. במפגשים, שהתקיימו בסטודיו אחר בכל פעם, חלקו האמנים אחת עם השני עבודות בשלבים מוקדמים ותהליכי עבודה.

תהליך העבודה הייחודי הוביל להשפעות תת קרקעיות הדדיות בעבודת האמנים. העבודות בתערוכה מביאות לידי ביטוי מתחים מדיומליים וצורניים בין רישום, ציור וצילום, ובין המופשט לפיגורטיבי.

מתי הראל – מתוך התערוכה

לקראת התערוכה בחלל הבלקונט – חלל עצמאי לאמנות ללא מטרות רווח הממוקם בלב אתר הבנייה של פרויקט הרכבת הקלה – הצטרפו למפגשים חברי קבוצת האמנות חושן: נמרוד אסטרחן, לירון בן זיקרי, יעל פסמניק ובר פלש. הצבת התערוכה מתייחסת אל מבנה החלל ותפקודו הקודם כחנות לבני נשים, אשר ממנו נגזר גם שמה.

חלל הבלקונט | יבנה 44, תל אביב | שעות פתיחה: ד'- ה' 19:00-16:30; שישי 14:00-11:00; שבת 14:30-11:00 | נעילה: 28.06.19