חדש בשנקר: גלריית הבורסה בבית הספר לאמנות רב-תחומית

חדש בשנקר: גלריית הבורסה בבית הספר לאמנות רב-תחומית

בית הספר לאמנות רב-תחומית ושנקר גאים להודיע על פתיחת גלריית הבורסה- Shenkar Bursa Art bursa Gallery – חלל תצוגה ייחודי המיועד להצגת תערוכות ופרויקטים של תלמידי המחלקה, באוצרותה של פרופ' נירה פלג.

אנחנו שמחים ונרגשים לפתוח את החלל שלנו בתערוכת היחיד "גלילית/ Glilit" של רוני בינדר. רוני, בת 21 מתל אביב, היא סטודנטית שנה ג' במחלקה, ותציג מיצב וידאו ופיסול.

בתערוכת היחיד הראשונה שלה מציגה רוני מיצב וידאו ופיסול.

>> לכניסה לאיוונט בפייסבוק לחצו כאן!

גלילי הבטון המפוסלים של בינדר, החלו להיווצר מתוך חקירה של מופעי גלילי בטון המפוזרים בישראל כתשתית לבניה כבדה וגם כמבני מגן ומקלטים עבור תושבי הספר בדרום ישראל. דרך צורות אלו והקשר בינן ובין הגוף האנושי, מותחת בינדר את החומר לקצה גבול היכולת שלו, ומציגה אותו רגע לפני קריסתו.

במקביל למבניי הבטון הניצבים מציעה בינדר אלטרנטיבת תנועה בעבודת וידאו המתעדת את האמנית בדהרת קורקינט לצד חומת ההפרדה, מתגרה בתנועה מתמדת במחסום הבטון העצום.

הגלריה תהיה פתוחה לקהל הרחב (בכפוף להגבלות משרד הבריאות והתו הסגול) בימים א-ה משעה 9:00- 21:00, ז'בוטינסקי 8, רמת גן, בניין עלית. נעילה: 09/04.