שת"פ ייחודי בין היחידה למעורבות חברתית ו-OUT OF THE BOX, עסק חברתי לקידום יזמות וחדשנות בחלל ובתעופה

שיתוף פעולה ייחודי בין היחידה למעורבות חברתית בניהולה של קרן ביתן שמש ו – OUT OF THE BOX , עסק חברתי לקידום יזמות וחדשנות בחלל ובתעופה בניהולה של ורד כהן ברזילי.

ביום ראשון ה22.5 התארחו תלמידי בית ספר יסודי כצנלסון גבעתיים בתוכנית SPACE IT בסדנת הדפס ייחודית במכללת שנקר, אשר הובילו שתי בוגרות ממכללת שנקר.

כרמל שיינר, מנהלת הפרויקטים החברתיים ביחידה למעורבות חברתית ובוגרת המחלקה לתקשורת חזותית, יחד עם המעצבת בוגרת המחקלה לעיצוב טקסטיל אביגיל וייס.

בסדנת ההדפס נחשפו הילדים לטכניקת דפוס רשת בהנחיית אביגייל וייס בורנשטיין ויחד הדפיסו חולצות בעיצובים אותם תכננו במסגרת קורס הנלמד בבית הספר שלהם.

הילדים עיצבו ברוח החלל והתעופה, על פי לוחות השראה.

חוויה יוצאת דופן ובלתי נשכחת בין מפגש אקדמיה עיצוב אומנות וקהילה.