שיתוף פעולה בין התכנית לתואר שני בעיצוב ופיתוח משחקים דיגיטליים, היחידה למעורבות חברתית בשנקר לתיכון אוהל שם מכין את התלמידים הצעירים לעולם הגיימינג

העולם הולך ומשתנה בקצב דרמטי, המציאות המוכרת והיציבה הופכת לסביבה דינמית וסוערת ומציבה בפנינו אתגרים חדשים. נשאלת השאלה – עד כמה אנו מכינים את תלמידינו לעתיד?

איך מכשירים את תלמידינו לחיים בעולם בלתי ידוע ומשתנה? לחיים בסביבה מורכבת אי ודאית ורצופת תמורות? איך מכשירים אותם להתמודד עם מקצועות המחר ועם טכנולוגיות פורצות דרך? מהם מקצועות העתיד?

התכנית לתואר שני בעיצוב ופיתוח משחקים דיגיטליים, בשיתוף היחידה למעורבות חברתית בשנקר, יצאה לתיכון אוהל שם, בו היא מעבירה קורס בפיתוח משחקים עבור כיתת המחוננים של התיכון.

"החיבור בין התואר השני בעיצוב ופיתוח משחקים דיגיטליים לתיכון אוהל שם קם במטרה לאפשר לתלמידי תיכון להתוודע מגיל צעיר לתחום האקדמי המתפתח של עיצוב משחקים. אנו צופים כי בעתיד הקרוב יפתחו בתיכונים מגמות של גיימינג המאפשרות  לתלמידים ללמוד כיצד לפתח , לעצב ולכתוב משחק מחשב", אומרת ד"ר ורד פנואלי – ראש התואר השני לעיצוב ופיתוח משחקים דיגיטליים.

הקורס מציג ניתוח חויות משחקיות ומשמעותן כחלק מעיצוב תרבות בתקופה בה אנו נאלצים לתרגל "התרחקות חברתית"; פיתוח שיח וחשיבה בקורתית, יצירתית וחדשנית; פיתוח משחקים בעזרת מנוע משחקים Unity ועיצוב באמצעות תוכנות גרפיות uהתנסות עם מיומנויות המאה ה-21.

בראש העמוד: Photo by Michal Ilenda on Unsplash