המעבר הישיר לתעשייה: הגשות בקורס ניהול אופנה

המעבר הישיר לתעשייה: הגשות בקורס ניהול אופנה

'"

בסמסטר ב' לשנה"ל תשפ"ב יצא לדרך לראשונה בשנקר קורס "ניהול אופנה", המשותף לבית הספר להנדסת תעשייה וניהול ולמחלקה לעיצוב אופנה, בהנחייתן של ד"ר מיכל קורן וד"ר יעל פדרו. מדובר בקורס רב תחומי, חדשני ויוצא דופן שפותח מתוך מטרה לאפשר שפה משותפת לשתי הדיסיפלינות תוך הקניית כלים ומושגים משני העולמות. בקורס השתתפו סטודנטים.ות מהנדסת תעו"נ ולעיצוב אופנה ועבדו בצוותים משותפים.

rnrn

פרויקטי הגמר בקורס עסקו בבניית תכנית עסקית וייעוץ לצורך התייעלותם של מותגי אופנה שונים, ביניהם: רזילי, הד מאיינר, Toppatsu ועוד. פאנל הביקורת כלל מבקרים שונים מהאקדמיה והתעשייה: פרופ' אהוד מניפז – דיקן בית הספר להנדסת תעשייה וניהול, אילן בז'ה – ראש המחלקה לעיצוב אופנה ומר רואי צמח – בוגר המחלקה לעיצוב אופנה ובעל מותג האופנה Heroic.

rn", #, #, "

דוגמה לפרויקט שבלט בקורס הוא עבור חברת האופנה הישראלית המיתולוגית אתא. הפרויקט עסק במחקר של המותג ובהצעות לייעול ושיפור תהליכים שונים.

rnrn

כחלק מהמחקר הוגדרה דמות אופיינית ללקוחה של "אתא" ובהתאם לניתוח הדמות והחוויה שלה בעת רכישה מהמותג נותחו החוזקות, החולשות וההזדמנויות של המותג.

rnrn

במקרה זה, הבחירה היתה להתמקד בתהליך ניהול המלאי על ידי אפיון והטמעה של מערכת מידע לניהול מלאי.

פרויקט אתא קורס ניהול האופנה

פוסטר הגשה פרויקט "אתא" קורס ניהול אופנה