כנס נשים במדע

הפקולטה להנדסה בשנקר ותקווה ישראלית מזמינות אתכן ואתכם למפגש לכבוד יום האישה, בנושא נשים במדע.

המפגש יתקיים ביום רביעי, 9.3.2022, באודיטוריום 2000, בניין מיטשל בין השעות 14:00-11:50.

במפגש ד"ר מאירה לוי, מרצה בכירה בבית הספר לתעשייה וניהול ויועצת הנשיא לשיווין מגדרי, תנהל שיחה פתוחה עם ארבע נשים בכירות מתחומי המדע, המחקר והתעשייה:

• פרופ’ מרסל מחלוף – דיקנית הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון. חוקרת בתחום הובלה של תרופות והנדסת רקמות.
  • ד"ר שרון הורנשטיין – חוקרת במחלקת המחקר של General Motors בישראל, עוסקת בתחום פיתוח אלגוריתמים לבקרה עבור נהיגה בתנאי גודש.
  • ד"ר לאה ביילקין – מרצה בכירה בבית הספר להנדסה מכנית באוניברסיטת תל אביב בתחום בקרה של גלים במבנים.
  • ד"ר אליזבת אמיר – מומחית בפיתוח פולימרים פונקציונליים חדשים לשימושים אלקטרו-אופטיים וביולוגיים, חברת סגל במחלקה להנדסת חומרים פולימרים בשנקר וראש מכון לחקר טקסטיל – סירטקס.

דברי פתיחה:

פרופ' שיזף רפאלי – נשיא שנקר.

פרופ' חנה דודיוק – ראש התואר השני להנדסת חומרים פולימרים.