Shenkar Members Club & Impact Collections מציגים: "בין הזמנים״ - תכנית חונכות לבוגרי שנקר

בוגרים

Shenkar Members Club & Impact Collections מציגים: "בין הזמנים״ – תכנית חונכות לבוגרי שנקר

במרץ 2023 השקנו תכנית חונכות חדשה של SMC – מועדון הידידים הצעירים של שנקר, ו-Impact Collections, שנקראת "בין הזמנים".

"בין הזמנים״ מחברת בין קהילת אמנים בוגרי בית הספר לאמנות רב-תחומית בשנקר לבין הדור החדש של האמנים הצעירים שזה עתה סיימו את לימודיהם בביה"ס.

מטרת התכנית היא להקל על המעבר מהלימודים לחיים ושגרת העבודה כאמן עצמאי, תוך חיזוק הקשר הבין-דורי.

בשונה מתכניות אחרות, תכנית החונכות האישית של "בין הזמנים" מאפשרת למידה מתוך ניסיון אישי וסדנאות מעשיות מאת אמנים בוגרי שנקר בעלי ניסיון של מעל ל-10 שנים שסללו את דרכם בזירת האמנות בישראל.

התכנית נפתחה בבית הספר לאומנות רב-תחומית בשנקר ובשנה הקרובה עתידה להתפרס למחלקות נוספות.

לפרטים נוספים על תכנית החונכות, כתבו לנו: sfa@shenkar.ac.il