הפקת אופנה בהשתתפות בוגרות בית הספר לאמנות, ובשילוב דגמים מהמחלקה לעיצוב אופנה, פורסמה במגזין PAP

הפקת אופנה ישראלית ייחודית איחדה בין בוגרי בית הספר לאמנות רב-תחומית והמחלקה לעיצוב אופנה בשנקר, שהולידה סדרת תמונות שמציגות פורטרטים סוריאליסטים.

הצילומים התרחשו בחלל התצוגה של פרויקטי הגמר של הבוגרים הטריים בשנקר וצולמו ביום האחרון של התערוכה כשמבקרים עדיין הסתובבו בין העבודות וקיבלו מעין מופע לייב דראג פרפומנס. בתמונות, היוצרים מתועדים לצד ובתוך יצירותיהם, עטופים בעולם התוכן שהם עצמם ייצרו, משקפים את הרעיונות שלהם.

אלכס לוי וליהי גלפנד

אביגיל יבגניה אהרונסון ודנה קוריאל

שמה של ההפקה 'Aquarium On Trance', כמו דגים כלואים בתוך אקווריום ומוצגים כמופע של כוחות טבע גדולים, גם בני האדם נצפים בוויזואליה מלאכותית דרך זכוכיות. בבימויה האומנותי והסטיילינג של סילבי כהן, היוצרים תועדו במדיומים שונים; מפילם אנלוגי, דרך מצלמה דיגיטלית ועד חיישני סריקה תלת ממדיים.

עמית פפה ושביט לקח

הפקה שהכתה גלים ופורסמה בקאבר של המגזין האיטלקי PAP, נותנת הצצה לרוח התקופה ההיפר דיגיטלית. היום העולם שלנו גדוש גירוים ויזואליים, דרך עדשות ומסכים אנחנו ניזונים מהמדיום החזותי ביום-יום ומוצפים ממנו. היצירות מועלות ומופצות במדיה והרשתות החברתיות, הופכות את הדמויות לשחקנים במשחק מוחות דיגיטלי.

בראש העמוד: נטע חי

צילום: גוני ריסקין