אי האמנות: קורס חברתי של היחידה למעורבות חברתית ובית הספר לאמנות רב-תחומית

אי האמנות: קורס חברתי של היחידה למעורבות חברתית ובית הספר לאמנות רב-תחומית

הקורס חברתי ״אי האמנות״, של היחידה למעורבות חברתית בשיתוף בית הספר לאמנות רב-תחומית, מתקיים זו השנה השביעית בשנקר.

הקורס, בהובלת יוני גולד – אמן ומרצה בכיר בבית הספר מאז 2010, הינו שיתוף פעולה ייחודי ומרגש עם עיריית רהט. מטרתו לתת במה לאמנים, אמניות, מורים ומורות לאמנות ולהעניק להם כלים להוראת האמנות והשראה להרחבת השימוש באמנות כקשר עם הקהילה המקומית.

גולת הכותרת של הפרויקט מתהווה בימים אלו היא ציור קיר גדול במיוחד שיתבצע במרכז ״רחא״ ברהט, הסטודנטים יצאו לקהילה על מנת לחוות חוויה מעשית, חברתית, תרבותית ועיונית בה יביאו לידי ביטוי את הכישורים שלהם תוך הפריה הדדית.

בחודש פברואר 2023 התארחו בבית הספר לאמנות רב-תחומית בשנקר אמניות ואמנים מרהט ובמפגש מרגש עם הסטודנטיות והסטודנטים החלו לתכנן את ציור הקיר העתידי. במסגרת פגישה זו הגיע גם נשיא שנקר פרופ׳ שיזף רפאלי, וראש מדור מלגות והיחידה למעורבות חברתית, קרן ביתן שמש.

בראש העמוד (מימין לשמאל): ד"ר שחר פרדי כסלו – ראש בית הספר לאמנות רב-תחומית, פרופ' שיזף רפאלי – נשיא שנקר, קרן ביתן שמש – ראש היחידה למעורבות חברתית, יוני גולד, דניאל אלטר – יועץ האסטרטגי של רהט לתרבות ואמנות