תלמידי המחלקה לעיצוב תכשיטים מציגים בתערוכה בחנות העיצוב של מוזיאון ארץ ישראל

תלמידי המחלקה לעיצוב תכשיטים מציגים בתערוכה בחנות העיצוב של מוזיאון ארץ ישראל

תלמידי המחלקה לעיצוב תכשיטים ע"ש אליס גוטסמן יציגו את עבודותיהם בתערוכה בחנות מוז"א: חנות העיצוב הישראלי של מוזיאון ארץ ישראל.

התכשיטים המוצגים בתערוכה נוצרו במסגרת פרויקט "היום שאחרי", שבו משתתפים תלמידי התואר הראשון במחלקה לעיצוב תכשיטים.

עיצוב: איריס ברנוב (צילום: אחיקם בן יוסף)

בפרויקט זה התמודדו הסטודנטים עם פיתוח שפה אישית ליצירת קוקלציית תכשיטים ייחודית לכל אחד מהם – שפה שנרקמת מתוך המפגש של רעיון, עיצוב וחומר. גיבוש המסגרת הרעיונית לתכשיטים הנו רק החלק הראשון בתהליך, שממשיך ומתפתח סביב בחירת ויצירת חומרים לפרויקט, ועד ליישומו בטכנולוגיות מסורתיות ועכשוויות.

עיצוב: תמרה אייזנשטיין (צילום: אחיקם בן יוסף)

קורס זה מיישם בפועל את אחד הדגשים העיקריים שמנחים את המחלקה לעיצוב תכשיטים בשנקר מיום היווסדה: מציאת גשרים וחיבורים בין ביטוי אישי וחדשנות בלתי מתפשרים לחשיבה תעשייתית  – לרבות היכרות והתמודדות עם היבטים מסחריים ושיווקיים של העיסוק בעיצוב תכשיטים.

משתתפים: אוריון איבלייב, איריס ברנוב, אלמוג צ’יניאו, דנה בן-עמי, מיטל בן יוסף, מריה לפוכובה, נועה קפלן, סיגי איידלמן, שלי דיין, שלי ספקטור ותמרה אייזנשטיין.

התערוכה תוצג ב-28.5-18.6 | מוזיאון ארץ ישראל, חיים לבנון 2, תל אביב

בראש העמוד: עיצוב: מיטל בן יוסף (צילום: אחיקם בן יוסף)