המרצה גיל פרץ התארח בהרצאה בנושא "21 טעויות שיש להימנע מהם במשא ומתן"

המרצה גיל פרץ התארח בהרצאה בנושא "21 טעויות שיש להימנע מהם במשא ומתן"

במסגרת לימודי התואר השני בבית הספר להנדסת תעשיה וניהול, התארח המרצה גיל פרץ בהרצאה מקוונת בסדנה לניהול משא ומתן, בנושא ״21 טעויות שיש להימנע מהם במשא ומתן״ (בהנחיית איציק להב).

משבר הקורונה חייב אותנו לגלות יצירתיות ובמקום סימולציות פנים מול פנים, שגם הם יובאו בהמשך הקורס, הוחלט לשלב מרצים אורחים בעלי ניסיון עשיר בפרקטיקה היישומית של המקצוע ובכך להעניק לתלמידים הזדמנות להיחשף לפעילות אמיתית בשטח וללמוד מהטובים ביותר בתחום.

כמו כן הופיע בסדנה מר יהושוע שריג – בעלים ונשיא קבוצת שריג המייבאת ומשווקת מוצרי חשמל באלפי נקודות מכירה בישראל שדיבר על תהליך ההתמחרות וההתמקחות במשא ומתן.

בהרצאתו, שיתף גיל מניסיונו העשיר, הן האקדמי והן הפרקטי, ונידב מספר עצות וטיפים בתחום שתרמו רבות לסטודנטים בקורס.

גיל פרץ הינו מרצה בינלאומי שעובד ועבד עם אלפי חברות ומאות אלפי מנהלים ואף נכלל ברשימה היוקרתית של מרצי טד. הוא איש עסקים, המחלק את פעילותו בין ישראל לסן דיגו בארה"ב. משמש כמרצה בכיר בתחום האימון העסקי, בעל מומחיות רבה בניהול תהליכי משא ומתן מורכבים במיוחד.