פרופ אהוד מניפז, הדיקן המייסד של בית הספר להנדסת תעשיה וניהול נבחר ליו"ר איגוד הנדסת תעשיה וניהול בישראל

'"

ברכות! נשיאות לשכת המהנדסים והאדריכלים בישראל אישרה את בחירתו של פרופ' אהוד מניפז, הדיקן המייסד של בית הספר להנדסת תעשייה וניהול בשנקר, ליו"ר איגוד הנדסת תעשיה וניהול בישראל.

rnrn

פרופ' מניפז, המכהן גם כיו"ר חבר הנאמנים של לשכת המהנדסים, האדריכלים והאקדמאים במקצועות הטכנולוגיים, הינו בוגר אחד המחזורים הראשונים של הפקולטה להנדסת תעשיה וניהול, הטכניון-מכון טכנולוגי לישראל בזמן הדיקן המייסד, פרופ' פנחס נאור ז"ל.

פרופ' אהוד מניפז

rnrn

פרופ' מניפז חיבר כמה מהספרים הראשונים שנכתבו על ידי מדען ישראלי בתחום תכנון ופיקוח על הייצור (תפ"י) וניהול בינלאומי, ופורסמו על ידי הוצאות הספרים בינלאומיות, Prentice-Hall, Sage Publications , בהתאמה, הוא שותף בכיר בדימוס ודירקטור בחברת  Ernst & Young International, יועץ לחברות וארגונים ברשימת Fortune’s 100, ועמית בפורומים בחסות נשיא סין, נשיא רוסיה, נשיא ארה"ב ונשיא מכסיקו.

rnrn

פרופ' מניפז, יו"ר קרן עירא לעסקים טכנולוגיה וחברה, הינו דירקטור מייסד של יזמים צעירים ישראל (חל"צ), של הארגון העולמי לאוריינות מדעית בחסות האו"ם, ושל הארגון העולמי למחקר חדשנות ויזמות.

צילום בראש העמוד: אחיקם בן יוסף

rn", #, #'