סטודנטים מהתואר השני לעיצוב ופיתוח משחקים דיגיטליים הובילי תלמידי תיכון לזכייה בתחרות Games for Change

במהלך השנה האחרונה, סטודנטים מהתכנית לתואר שני בעיצוב ופיתוח משחקים דיגיטליים בשנקר לקחו חלק בפרויקט עולמי ומיוחד אשר שם לו למטרה ללמד בני נוער את היסודות הנחוצים ליצירת משחקים דיגיטליים.

במסגרת התוכנית Virtual Exchange תלמידים מבחריין, איחוד האמירויות, ארה״ב וישראל שיתפו פעולה ויצרו משחקים מגוונים ועשירים עם דגשים חברתיים וסביבתיים.

לאורך התוכנית, סטודנטים מהתואר השני לעיצוב ופיתוח משחקים דיגיטליים בשנקר ליוו את התלמידים כמנטורים צמודים, ביקרו בכיתותיהם, העבירו שיעורים ועזרו להם להכין ולהגיש את המשחקים לתחרות הבינלאומית של Games for Change – הארגון שאחראי על התוכנית כולה.

בסוף התוכנית, ב-25.6, התקיים טקס הכרזת המנצחים בתחרות ואנחנו גאים ונרגשים לבשר כי צוות של תלמידי בית הספר מקיף י״א אשדוד, שלווה ע"י סטודנטים מהתואר השני, זכה באחת מהקטגוריות הראשיות של התחרות, על המשחק Save The Rights – שאלון-טריוויה בנושא זכויות אדם.

בנוסף צוות מבית ספר מעין שחר זכה באחת מקטגוריות המשנה וג׳ני פריד קרינסקי, מחנכת מבית הספר מקיף י״א אשדוד, זכתה בפרס על ההירתמות והתרומה שלה לקידום התוכנית בארץ.