הסטודנטית קרין רוזנפלד (תואר שני בהנדסת חומרים פולימרים) זכתה במקום השלישי והמכובד בתחרות של מעבדת החדשנות ESIL

מחקר

מעבדת החדשנות ESIL (Environmental Sustainability Innovation Lab) קיימה תחרות בין מוסדות אקדמיים למחקר בישראל, מתוך מטרה לזהות טכנולוגיות ופיתוחים שיכולים להיות להם יישומים תעשייתיים פרקטיים בתחומי האנרגיה, החומרים והסביבה.

מתוך מאות פרויקטים שהוגשו, נבחר המחקר של קרין רוזנפלד – סטודנטית למחקר בתואר השני במחלקה להנדסת חומרים פולימרים, בנושא ה-'ויטרימרים', להיות אחד מתוך שלושה 'פיינליסטים', כששני הפרויקטים האחרים שנבחרו הוגשו על ידי פרופסור מהטכניון ופרופסור מהאוניברסיטה העברית.

.התחרות התקיימה ב- 13 לספטמבר 2022, בנוכחות נציגים מהחברות: בז"ן,,EDF ,Johnson Matthey  ו- EY, ביחד עם חברות סטארטאפ שונות מהתעשייה, אשר עוסקות בתחום הקיימות והאנרגיה. הנושאים לפרויקטים התחלקו לשלוש קטגוריות: Hydrogen, CO2, Energy storage..

המחקר של קרין רוזנפלד נעשה במסגרת תכנית המצטיינים לתואר שני במחלקה להנדסת חומרים פולימרים, תחת הנחייתם של ד"ר נאום נווה, פרופ' חנה דודיוק, פרופ' שמואל קניג ומר נתי יאראק (סטודנט לדוקטורט, בשיתוף האוניברסיטה העברית, שגם הוא מתעסק בתחום ה-'ויטרימרים').

לאחר הצגת שלושת הפרויקטים, הוכרזו הזוכים והפרויקט של קרין זכה במקום השלישי.