שיתוף הפעולה בין אוניברסיטת אורומד בפאס, מרוקו לשנקר

שיתוף הפעולה בין אוניברסיטת אורומד בפאס, מרוקו לשנקר

בעקבות הסכם הבנות בתחום המחקר והחדשנות במדע, שנחתם בין ישראל למרוקו במהלך חודש מאי, אירחה אוניברסיטת אורומד בפאס במרוקו משלחת גדולה משנקר – בהשתתפות יו"ר הועד המנהל של שנקר, מר צבי ימיני, נשיא שנקר, פרופ' שיזף רפאלי; סגן הנשיא, פרופ' שמואל קניג; הפרופסורים יעל מוריה ויורם הלוי, הדיקנים של הפקולטה לעיצוב והפקולטה להנדסה בהתאמה; וראש התואר השני להנדסת חומרים פולימרים, פרופ' חנה דודיוק. אנדרה אזולאי, יועץ להוד מלכותו המלך מוחמד השישי, השתתף גם הוא בביקור מרחוק.

מימין לשמאל: פרופ' יורם הלוי, פרופ' חנה דודיוק, פרופ' מוסטפה בוסמינה, פרופ' שיזף רפאלי, פרופ' יעל מוריה, פרופ' שמואל קניג

הפגישה בין המוסדות כללה חתימה על הסכם שותפות – שיהיה הבסיס לשיתוף פעולה דו-צדדי ארוך טווח. כחלק מהשותפות, אוניברסיטת אורומד ומכללת שנקר יעבדו על פיתוח קורסים ותוכניות מחקר בתחומי עניין משותפים, כגון טרנספורמציה דיגיטלית, בינה מלאכותית, חדשנות בחקלאות ובאנרגיה וכן אמנות ועיצוב. שיתוף הפעולה יכלול גם חילופי סטודנטים ומרצים-חוקרים.

בראש העמוד: (מימין לשמאל) פרופ' חנה דודיוק, פרופ' מוסטפה בוסמינה, פרופ' שיזף רפאלי, פרופ' יעל מוריה, פרופ' יורם הלוי, פרופ' שמואל קניג