מאמר של קבוצת חוקרים מבית הספר להנדסת תעשייה וניהול פורסם בכתב העת הנחשב Engineering Applications of Artificial Intelligence

אנחנו גאים לבשר שהמאמר ״A Procedure for Anomaly Detection and Analysis״, שכתבו ד"ר מיכל קורן, ד"ר עודד קורן ואור פרץ, קבוצת מחקר מבית הספר להנדסת תעשייה וניהול, התקבל השבוע למגזין Engineering Applications of Artificial Intelligence – אחד מכתבי העת המובילים בעולם בתחום ה-Artificial IntelligenceI, שמדורג כ-Q1 עם impact factor של 8.6.

המאמר עוסק ב feature-wise למציאת אנומליות ע״י למידת threshold. היתרון המשמעותי של שיטה זו הוא היכולת להשתמש בטכניקות שונות לאיתור רעשים עבור אותו dataset. המאמר מראה שיפור (באחוזים רבים) במציאת רעשים בהשוואה לשיטות המקובלות כיום.

לקריאת המאמר לחצו כאן!