מאמר של צוות חוקרים, ובניהם חוקרים מבית הספר להנדסת תעשייה וניהול, ד"ר עודד קורן וד"ר מיכל קורן יחד עם הסטודנט אמיר אבו עיסא, פורסם בכתב העת הבינלאומי היוקרתי International Journal of Intelligent Systems

גאווה גדולה בתחום המחקר: מאמר של צוות חוקרים, וביניהם חוקרים מבית הספר להנדסת תעשייה וניהול, ד"ר עודד קורן וד"ר מיכל קורן יחד עם הסטודנט אמיר אבו עיסא, פורסם בכתב העת הבינלאומי היוקרתי International Journal of Intelligent Systems.

המאמר סוקר מחקר בתחום למידת מכונה אוטומטית (AutoML) המציג פרוצדורה לניבוי/תחזית (בדיוק גבוה) סיווג (classification) של תצפיות לאשכול (cluster) רלוונטי ויישום התחזית כחלק ממידע המתווסף לתצפית.

>> לקריאת המחקר המלא לחצו כאן!