הי אלון,
נודה לפרסום באתר : השתתפותם של דר'  אלעד הריסון ודר' עודד קורן בכנס בקופנהגן-דנמרק 
בברכה ותודה,
אליס

מצ"ב תמונה- שם הגברת המצולמת :
Carina Antonia Hallin
Assistant Professor, Ph.D., M.Sc.
Department of International Economics and Management
Collective Intelligence Unit (CIU)
COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL
Porcelænshaven 24B
 —————————————————————————————————————————————————–
"האם הדנים נותנים אמון רב יותר באפליקציות לעומת הישראלים?"
רשמים מביקור ב CBS – Copenhagen Business School

ראש המחלקה להנדסת תעשיה וניהול דר' אלעד הריסון ודר' עודד קורן, האחראי על מעבדת Big Data בשנקר, הוזמנו במהלך חודש פברואר לביקור ולהעברת סמינר מחקר בCBS – Copenhagen Business School, Department of International Economics and Management
בנושא מחקרם על פרטיות משתמשים במכשירי סלולר (בשיתוף עם דר' ניר פרל ודר' שרון ילוב) ובנושא תשתיות Big Data שהוקמו להוראה ומחקר בשנקר.

ההרצאות והמפגשים עסקו בהיבטים שונים של נושאי מחקר ופיתוח שמתבצעים בימים אילו במחלקת הנדסת תעשייה וניהול, ובהם:

•         תהליכי הקמה תשתיות Big Data במחלקה ותאור המעבדה ויכולותיה
•         היבטי מחקר מגוונים בעולם Big Data
•         אנליזה של מידע (בעולם של Big Data) למטרת מחקרים שונים שהחלו במחלקה
•         מחקרי BI ואנליזה של נתונים
•         מחקר ה application privacy המתבצע במסגרת המחלקה
ועוד.

בעקבות ההתעניינות וההצלחה של ההרצאות שניתנו לסגל המחקר וההוראה של Copenhagen Business School, הוזמנו דר' אלעד הריסון ודר' עודד קורן להעביר הרצאה נוספת (מעבר לתכנון) מול קהל סטודנטים גדול.
במהלך ההרצאה חזרו שני החוקרים על מספר שאלות שהועלו במסגרת המחקר בישראל והסטודנטים הדנים התבקשו להשיב עליהן באמצעות הצבעה אלקטרונית. למרות שהניסוי היה למטרות המחשה והעלאת המודעות לנושא ולא למטרות מדעיות, הצבעת הסטודנטים הדנים משקפת רמת אמון גבוהה יותר באפליקציות שאותן הם מורידים למכשיר הסלולר בהשוואה לישראלים, אך משסיימו להשתמש בהן הם מוחקים אותן בעוד שהישראלים נוטים לשמור אותן זמן רב.
הביקור סלל את הדרך למפגשים ונושאים למחקרים משותפים חדשים, שבשלב זה מתוכננים ומגובשים ע"י אנשי סגל מ 2 המחלקות.