טל אדיבי ותומר בר, בוגרי המחלקה להנדסת תוכנה, הציגו בכנס הבינלאומי "ועידת ראש הממשלה לתחבורה חכמה"

הסטודנטים טל אדיבי ותומר בר, בוגרי המחלקה להנדסת תוכנה בשנקר, הציגו את פרויקט הגמר שלהם NDN, העוסק בלמידת מכונה ונהיגה אוטונומית, בכנס הבינלאומי "ועידת ראש הממשלה לתחבורה חכמה", במסגרת סדנא אקדמית של מרכז המחקר הישראלי לתחבורה חכמה בטכניון בשיתוף אונ' בר אילן: Look ahead Sensing for Autonomous Vehicle" workshop".

מרכז המחקר הישראלי לתחבורה חכמה פועל למנף ולהעצים את קבוצות הסטודנטים הפועלות בתחום, ובמסגרת הסדנא האקדמית אשר יזם בוועידה, נבחרו 6 קבוצות סטודנטים מאוניברסיטת תל אביב, הטכניון, אוניברסיטת בר-אילן, אוניברסיטת בן-גוריון, אוניברסיטת אריאל בשומרון והמחלקה להנדסת תוכנה במכללת שנקר. כמו כן, הוצגה, במסגרת הסדנא, קבוצת סטודנטים תחרות רובוטרפיק מבית הטכניון, המיועדת לבתי ספר תיכוניים, לפיתוח הדור הצעיר בתחום.

פרוייקט NDN זכה להתעניינות וסקרנות רבה מצד המשתתפים והמבקרים בועידה, ביניהם שרת התחבורה מירב מיכאלי, ובמהלך היום נוצר בסיס לשיתופי פעולה עתידיים, וכן הוזמנו אדיבי ובר להגיש קורות חיים לחברות העוסקות בתחום.

מירב מיכאלי

השרה מירב מיכאלי

השתתפותם של אדיבי ובר בוועידה סיפקה גם הזדמנות נהדרת לקדם את קהילת מפתחי ההנהיגה האוטונומית; פרוייקט נלווה אשר הסטודנטים יזמו ומקדמים בימים אלו.

בנוסף, הונחה אבן פינה לשיתופי פעולה עתידיים בין מרכז המחקר לבין המחלקה להנדסת תוכנה בשנקר.