בית הספר להנדסת תעשייה וניהול מקדם פעילות אקדמית בינלאומית במסגרת הסכמי אברהם

בית הספר להנדסת תעשייה וניהול מקדם פעילות אקדמית בינלאומית במסגרת הסכמי אברהם

במלאות שנה להסכמי אברהם, דיקן בית הספר להנדסת תעשיה וניהול, פרופ׳ אהוד מניפז, יצא בראש משלחת של דירקטורים, ראשי דירקטוריון ומנהלים בכירים מישראל לכינוס ופגישות עם בכירים במשק, אנשי עסקים ושוק ההון באמירויות. לצד הרצאות בתחום הבינה המלאכותית ובוטים, פינטק, פודטק, אנרגיה, מדור ואחריות עסקית וחברתית, קידם פרופ׳ מניפז שת״פ אקדמי עם האמירויות, לצד שת״פ אקדמי בהודו ובסין. להלן מאמר בנושא שהופיע בעיתון מוביל בשפה האנגלית באמירויות.

פרופ' אהוד מניפז ציין כי במסגרת הביקור באמירויות, אבו דאבי ודובאי,  המשלחת נחשפה לעשרות מוסדות אקדמיים, חלקם אוניברסיטאות מקומיות עם משאבים רבים, אשר ניתן לקדם עימן שת"פ אקדמי, כפי שנעשה על ידי בית הספר להנדסת תעשיה וניהול באירופה, בהודו ובסין, בנושאים כגון: Artificial Intelligence, Autonomous Robotics, Cryptography, Digital Security, Clean and Sustainable Energy,Cyber Security.

פרופ' אהוד מניפז דיקן בית הספר להנדסת תעשיה וניהול במפגש עם בכירי הכלכלה באיחוד האמירויות

בין המוסדות ניתן למנות את: Mohamed Bin Zayed University of Artificial Intelligence, United Arab Emirates University,  New York University Abu Dhabi Paris-Sorbonne University Abu-Dhabi, Stufford University, American University of Sharjah.

פרופ אהוד מניפז דיקן בית הספר להנדסת תעשיה וניהול במפגש  בדובאי עם בכירי המשק באמירויות

פרופ' אהוד מניפז דיקן בית הספר להנדסת תעשיה וניהול במפגש  בדובאי עם בכירי המשק באמירויות

פרופ' אהוד מניפז, דיקן בית הספר להנדסת תעשיה וניהול עם שגריר ישראל באמירויות ובכירים נוספים באבו דאבי  בתום מושב בבינה מלאכותית ובוטים

בנוסף, במהלך הביקור באמירויות התקיימו מגעים עם מכונים לטכנולוגיה מתקדמת ומאיצים, כגון Knowledge Park, Hub71 & INSEAD.

מטבע הדברים, קידום שת"פ מחייב סבלנות, אורך רוח ותיאום ציפיות. בשלב זה, המאמץ בבית הספר להנדסת תעשיה וניהול הוא לקדם משלחת אקדמית ראשונית של סטודנטים וחברי סגל אקדמי בכיר של בית הספר שילוו המשלחת, כפי שבית הספר עושה זה שש שנים כדבר שבשגרה במזרח הרחוק.

בראש העמוד: פרופ' אהוד מניפז (צילום: באדיבות המצולם)

רוצים ללמוד בבית הספר להנדסת תעשייה וניהול? השאירו פרטים ואחד מנציגי הלימודים שלנו יחזור אליכם בהקדם!