Pres Start: הרצאה עם פרופ אריק צימרמן

Pres Start: הרצאה עם פרופ אריק צימרמן

התואר השני לעיצוב ופיתוח משחקים דיגיטליים בשנקר שמחים להזמינכם להרצאתו של מעצב וחוקר המשחקים פרופ' אריק צימרמן, במסגרת סדרת ההרצאות PRESS START בשנקר.

אריק צימרמן נמצא זירת המשחקים יותר מ-25 שנים. הוא מעצב הכל, החל ממשחקים מקוונים מרובי משתתפים לכותרים קמעונאיים למחשבים/קונסולות, משחקי כרטיסים ולוח ועד התקנות בקנה מידה גדול.

הוא המייסד והמנכ"ל של Gamelab, חברה לפיתוח משחקי מחשב שבסיסה במנהטן, הידוע בעיקר בזכות המשחק Diner Dash.

צימרמן חיבר ארבעה ספרים, כולל ספר הלימוד Rules of Play with Katie Salen. צימרמן כתב מסות ומאמרים רבים, בעיקר בנושאי פיתוח משחקים מנקודת מבט אקדמית. הוא לימד עיצוב משחקים באוניברסיטאות כגון MIT, אוניברסיטת טקסס באוסטין, בית הספר לעיצוב פרסונס, והוא ממקימי הפקולטה למשחקים של אוניברסיטת ניו יורק בבית הספר טיש לאמנויות, שם הוא פרופסור במשרה מלאה לאמנויות.