ניהול, חשיבה מחוץ לקופסה: ד"ר אורנית רז תרצה על העבר, ההווה והעתיד של תעשיית המזון

חדשות ואירועים

ניהול, חשיבה מחוץ לקופסה: ד"ר אורנית רז תרצה על העבר, ההווה והעתיד של תעשיית המזון

תעשיית המזון היא אחת הגדולות בעולם, כשהיא מציעה סחורות ושירותים למספר הצרכנים הגדול ביותר מכל תחום אחר. מדי שנה מתגלגלים טריליוני דולרים בעסקאות הקשורות למזון והענף מעסיק למעלה מ-17 מיליוני בני אדם. מה משמעות הנתונים הללו על חיי היומיום שלנו וכיצד יראה הענף הסבוך בעתיד?

ד"ר אורנית רז – מנכ"לית איגוד תעשיות המזון בישראל ועמיתת מחקר ב-MIT – תתארח במחלקה להנדסת תעשייה וניהול ותסקור את העבר, ההווה והעתיד של תעשיית המזון. במסגרת סדרת ההרצאות "ניהול, חשיבה מחוץ לקופסה", תציג רז את ההתפתחויות המשמעותיות של התחום המורכב ואת השלכותיו הפוליטיות, חברתיות וכלכליות. 

ד"ר רז מתמחה בתעשיות הביוטכנולוגיה, אסטרטגיה ושיווק ומשמשת כחוקרת ב-MIT. היא עמדה בראש הארגון לחקלאות ביולוגית אורגנית בישראל ומרבה לפרסם מאמרים בתחומי כלכלה, אסטרטגיה, שיווק, מזון ומה שביניהם. 

בודק...