אמנות בשדה המורחב: האמן והצייר ליאור מודן ירצה על עבודתו

אמנות בשדה המורחב: האמן והצייר ליאור מודן ירצה על עבודתו

בין דו לתלת-ממד, מצייר ויוצר האמן ליאור מודן, שחי ועובד בניו-יורק. במסגרת סדרת ההרצאות "אמנות בשדה המורחב", הוא יתארח במחלקה לאמנות רב-תחומית ויספר על עבודותיו ועל מקורות ההשראה שלו.

מודן הוא בעל תואר שני בפיסול וניו-מדיה מ-Virginia Commonwealth University, קודם לכן השלים בהצטיינות תואר ראשון באקדמיה לאמנות ועיצוב "בצלאל", במהלכו השתתף בתכנית לחילופי סטודנטים ב-School of Visual Arts בניו-יורק.

במהלך השנים הציג מודן מעבודותיו במגוון חללים בארץ ובעולם, בין השאר בשיקאגו, ברוקלין, ניו-יורק והרצליה. הוא השתתף בתכנית שהות אמן (רזידנסי) ב-LMCC Workspace וזכה בפרסים יוקרתיים, בהם: מלגת אמריקה-ישראל, Phi Kappa Phi ומענק VSC של ג׳ואן מיטשל.

בימים אלו מציג מודן תערוכות יחדי NURTUREart בברוקלין ובגלריית קונטמפוררי בתל-אביב.

בראש העמוד: עבודה של ליאור מודן (יח"צ)