TLV Times: איתי בר-און מפסל בבטון

TLV Times: איתי בר-און מפסל בבטון

'"

אומנם לא מעט אנשים למדו ועוסקים בעיצוב תעשייתי, אך בניגוד לאחרים שעוסקים בתחום, המעצב איתי בר-און – מרצה במחלקה לעיצוב אופנה ובוגר המחלקה לעיצוב תעשייתי בשנקר – פיתח טכנולוגיה חדשנית לכיפוף ועיצוב בטון.

rnrn

בעזרת הטכנולוגיה החדשנית שפיתח, בר-און מותח את הגבולות המקובלים והמוכרים של הבטון, ויוצר חיפויי קירות, גופי תאורה ורהיטים שמפתיעים בתחושת גמישות ותנועתיות שהם מעבירים.

rn

"פרויקט הגמר שלי ב"שנקר" סבב סביב הנושא של רך וקשה", מספר בר-און ומוסיף כי "חומר הגלם ששימש אותי היה כמובן בטון, בעזרתו יצרתי עיצובים שנותנים אשליה שהם רכים למרות היותם קשים".

rn

rnrn

את לימודיו בעיצוב תעשייתי בר-און (36), תושב יפו, עשה כאמור ב"שנקר", ולדבריו לבית הספר נרשם בכלל בכוונה ללמוד אדריכלות. "בתחושת הבטן שלי, חשבתי שאדריכלות זה המקצוע בשבילי ואפילו לא ידעתי מה זה עיצוב תעשייתי", הוא אומר. "לפני שנכנסתי ללימודים ב"שנקר", ביררתי אילו מקצועות מציעים בבית הספר ולאט לאט התאהבתי בעיצוב התעשייתי".

rnrn

בראש העמוד: גופי תאורה מבטון של איתי בר-און (יח"צ)

rn", #, #'