מרקחה 11: ערב הכנה למרצים

מרקחה 11: ערב הכנה למרצים

ביום ד, 8.2.23, התקיים ערב הכנה למרצים לקראת שבוע מרקחה ה-11, שתעסוק השנה באתגרי האקלים.

באירוע נכחו יו"ר חבר הנאמנים של שנקר – אורית אפרתי, יו"ר הועד המנהל – צבי ימיני, נשיא שנקר – פרופ' שיזף רפאלי, וצוות המרצים והתפעול של מרקחה.

האירוע, שהתקיים במוזיאון הטבע של אוניברסיטת תל אביב, כלל סיור בתערוכה שעסקה במצב האקלים במוזיאון, והרצאות שונות. ההרצאה הראשונה, בנושא הדרדרות משבר האקלים לארוך השנים, נערכה ע"י פרופ' קולין פרייס מאוניברסיטת תל אביב. כמו כן, התקיימו הרצאות הסבר על מרקחה של דר' יגאל דוד, דר' לירון פרידמן ואביגיל ריינר, והרצאה על AI של אריאל מדינה.

פרופ' קולין פרייס

מרקחה 11: משנים את האקלים, הוא אירוע של ארבעה ימים המפגיש בין אקדמיה, תעשייה וארגונים חברתיים, ומתמקד בחדשנות ויזמות חברתית ובמציאת פתרונות טכנולוגיים ועיצוביים לאתגרים חברתיים בארץ ובעולם.

אריאל מדינה בהרצאה

אירוע זה מחבר סטודנטים/ות ומרצים/ות מהפקולטות להנדסה, עיצוב, וביה“ס לאמנות, ומייצר מסגרת ייחודית של חשיבה בינתחומית יצירתית ורוח ’האקאתונית.

~~

בראש העמוד (מימין לשמאל): אלון רוזנבאום, דר' יגאל דוד, דר' לירון פרידמן, אריקה דרובר, טל אלון, אביגיל ריינר, פרופ' שיזף רפאלי

צילום: אחיקם בן יוסף