אירועי סופשנה 2016: בוגרי המחלקה לעיצוב תעשייתי הציגו פרויקטי גמר מרשימים וחכמים שסיכמו 4 שנות לימוד ועשייה

'"

מעצבים עתיד: בתום מסע מאתגר בן 4 שנים, הציגו הבוגרים הטריים של המחלקה לעיצוב תעשייתי את פרויקטי הגמר שלהם במסגרת אירועי הסופשנה של שנקר. עבודותיהם הייחודית משקפות תהליכים לימודיים ומחקריים ממושכים הנוגעים בעולמם הפרטי, כמו גם במציאות אותה כולנו מכירים וחווים. אלו עובדו לאובייקטים חכמים ומקוריים, אותם הגו ויצרו בעזרת הידע והמיומנות שרכשו בעמל רב במהלך לימודיהם.

rnrn

אז מה היה לנו שם? הכל מכל ושפע של מקוריות והשראה, אז הנה רק טעימה קטנה: רמקול לחולי אלצהיימר (נופר היפשר), רובוט מודולרי מנייר (נח ארונוב), ערכה לפוחדים מטיסות (לינור דמתי), כלי תחבורה לנשיאת גלשנים (בר לביא), רובוט רפואי לניתוח עיניים מרחוק (רון פרנץ), רכב מרוץ חדשני (תום סלע) וקיני ציפורים אורבניים (תום הראל).

rn", #>", position: nil, created_at: "2016-08-15 06:49:05", updated_at: "2023-07-26 11:08:31", start_date: nil, end_date: nil, place: nil, longitude: nil, latitude: nil, event_type_id: nil, website_url: nil, phone_number: nil, email: nil, degree: 1, faculty_id: nil, external_link: nil, parent_id: nil, lft: 16273, rgt: 16274, depth: 0, use_parents_menu: false, short_title: "סופשנה 2016: עיצוב תעשייתי", tags: "סופשנה", "סופשנה2016", "סיפורי בוגרים", function: nil, mailto: false, new_tab: false, is_menu: false, is_banner: false, redirect: nil, header_image_title: nil>, #>", position: nil, created_at: "2016-08-15 06:49:05", updated_at: "2023-07-26 11:08:31", start_date: nil, end_date: nil, place: nil, longitude: nil, latitude: nil, event_type_id: nil, website_url: nil, phone_number: nil, email: nil, degree: 1, faculty_id: nil, external_link: nil, parent_id: nil, lft: 16273, rgt: 16274, depth: 0, use_parents_menu: false, short_title: "סופשנה 2016: עיצוב תעשייתי", tags: "סופשנה", "סופשנה2016", "סיפורי בוגרים", function: nil, mailto: false, new_tab: false, is_menu: false, is_banner: false, redirect: nil, header_image_title: nil>, "

במסגרת האירועים המחלקתיים התקיימה הקרנת בכורה בלעדית וחד-פעמית בישראל של הסרט הדוקומנטרי המרתק Design Disruptors. מאות אורחים וחברים גדשו את האודיטוריום בו הוקרן הסרט, המציג במבט מפוכח ובלתי מתפשרת כוחו של העיצוב בחברות הטכנולוגיה המובילות בעולם, בהן: גוגל, פייסבוק, דרופבוקס, אטסי ואיוונטברייט.

rnrn

הישג מכובד רשמו שני בוגרים טריים של המחלקה: אביאור זאדה ואליעד מיכלי, שזכו בפרס אבן קיסר למעצבים צעירים על פרויקט הגמר הייחודי שלהם "אבן יסוד". עבודת המחקר המקיפה והמרשימה שלהם נולדה מתוך השאלה "מהו עיצוב מקומי", ממנה יצאו למסע לאורכה ולרוחבה של ישראל ובסופו פיתחו חומר חדש המגלם בתוכו את שיוכו הגיאוגרפי, ההיסטורי והתרבותי.

rn", #, #'