סופשנה 2017: בוגרי המחלקה לעיצוב תעשייתי פורשים כנפיים עם פרויקטים שאפתניים ובין-תחומיים

'"

rn

"כדי שהסקרנות תישא פרי, עליה להיות קשורה בטכניקה מסוימת לקניית דעת. דרושים הרגלים בהסתכלות, אמונה בכושר לדעת, אורך-רוח ושקדנות" אמר הפילוסוף הבריטי ברטרנד ראסל בשנת 1962.

rnrn

לאחר תקופה ארוכה של למידה מפרכת והצטיידות בארגז כלים מגוון ומשוכלל, בוגרי המחלקה לעיצוב תעשייתי מתחילים את המסע לעבר חייהם כבוגרים נטולי מסגרות, המסוגלים לפעול וליצור באופן עצמאי, באומץ וללא מעצורים. תחושת חופש זו בהחלט ניכרת בפרויקטי הגמר של מחזור 2017, המשקפים חוויית הלימוד הבין-תחומי: השפעות סדנת העיצוב הקרמי, מחלקות הטקסטיל והאופנה ועולם המוצרים האינטראקטיביים עתירי הטכנולוגיה.

rn

rn", #>", position: nil, created_at: "2017-08-09 08:49:29", updated_at: "2023-07-26 11:08:31", start_date: nil, end_date: nil, place: nil, longitude: nil, latitude: nil, event_type_id: nil, website_url: nil, phone_number: nil, email: nil, degree: 1, faculty_id: nil, external_link: nil, parent_id: nil, lft: 20063, rgt: 20064, depth: 0, use_parents_menu: false, short_title: "סופשנה 2017: עיצוב תעשייתי", tags: "סופשנה", "סופשנה2017", "סיפורי בוגרים", function: nil, mailto: false, new_tab: false, is_menu: false, is_banner: false, redirect: nil, header_image_title: nil>, #>", position: nil, created_at: "2017-08-09 08:49:29", updated_at: "2023-07-26 11:08:31", start_date: nil, end_date: nil, place: nil, longitude: nil, latitude: nil, event_type_id: nil, website_url: nil, phone_number: nil, email: nil, degree: 1, faculty_id: nil, external_link: nil, parent_id: nil, lft: 20063, rgt: 20064, depth: 0, use_parents_menu: false, short_title: "סופשנה 2017: עיצוב תעשייתי", tags: "סופשנה", "סופשנה2017", "סיפורי בוגרים", function: nil, mailto: false, new_tab: false, is_menu: false, is_banner: false, redirect: nil, header_image_title: nil>, "

הסטודנטים בחרו לפעול במספר דרכים וזירות. חלק בחרו לעצב למרחב הציבורי ולתת התייחסות רעננה ועדכנית לחסרי בית, עבודה, פנאי, תנועה ועמדות שירות נותנת משמעות חדשה, המגדירה מחדש את הסביבה. חלק נוסף בחרו לשדרג מוצרים מוכרים ולהעניק להם ערך חברתי וכך קיימוּת, עיצוב עבור אוכלוסיות בעלי צרכים מיוחדים, מגדר וזהות מקבלים פרשנות וביטויים חזותיים חדשים.

rn"'