מועדון הידידים הצעירים פותח את השנה עם הרצאה של ד"ר ניר צוק

אירועים

מועדון הידידים הצעירים פותח את השנה עם הרצאה של ד"ר ניר צוק

בקמפוס שנקר המחודש ברמת גן נערך האירוע הראשון לשנת 2024 של Shenkar Members Club, ארגון ללא מטרות רווח שייסדו הדס פורר, מירי טוכמאייר, גל שנפלד וטל גורן ומטרתו להוות גשר עבור כל בוגרי שנקר במעבר בין סיום הלימודים וכניסתם לתעשייה. הקמת המועדון הינה תחת חסותה של יושבת ראש חבר הנאמנים – אורית אפרתי.

חברי ה-SMC (Shenkar Members Club) ניצבים בחוד החנית של המשק הישראלי וחזונם הוא להתוות דרך עם תפיסת עולם חדשנית ומשנה, ולחבר בין הקהילה העסקית לבין הבוגרים ולקדם שותפויות פוריות ביניהם.

במסגרת האירוע האורחים הוזמנו לשמוע את מהרצאתו המרתקת של ד"ר ניר צוק, שהיא למעשה טעימה מקורס מנהלים ראשון מסוגו בישראל שמתקיים בשיתוף פעולה עם The Institute for Impact and Intrapreneurship באוניברסיטת ניו יורק (NYU).

ההרצאה, תחת הכותרת "יזמות או נמות: חוסן וגמישות בעולם משתגע", העלתה לדין את המציאות היומיומית שאנו חווים והוכיחה כי דברים שהיו ברורים ובטוחים אתמול, הופכים היום לחסרי וודאות והתוותה דרך לשמירה על רלוונטיות ואופטימיות.

צילום: עופר אמרם